Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Криминални

” Не може да си девствена, ти си бяла” - крещял сомалиец на тийнейджърка докато я изнасилвал

Британски съд осъди сомалиец, който държал остро парче дърво до гърлото на тийнейджърка докато я изнасилвал и й казвал, че нямало как да е девствена, защото е бяла. 33-годишният Ахмед Абдуле казал на жертвата си след нападението „моята страна ще те обича“, съобщава „Дейли Мейл“.

Сомалиецът е осъден на 11 години затвор. Жертвата, която познавала Абдуле преди нападението, плачела и му се молела да я пусне по време на ужасната случка, стана ясно в съда в град Хъл.

Насилникът, обаче, я завел в дома си и я заключил, докато тя го умолявала да я освободи. Въпреки писъците й той опрял остро парче дърво в корема й и я принудил да се качи по стълбите. След това започнал да я насилва докато държал дървото до гърлото й.

„Тя ви е казала, че е девствена, в опит да ви накара да спрете. Вие сте й казали: „Не може да си девствена, ти си бяла“, обърна се към Абдуле съдия Марк Бъри.

Освен това той накарал момичето да не го гледа, докато я изнасилвал, и издърпал блузата й над главата. След като свършил мръсната си работа, той казал на тийнейджърката, че му харесало и че „тя не била единственото момиче, което ще бъде наказано“.

Накрая Абдуле закарал жертвата си далеч от дома си, дал й друга блуза да носи, наредил й „да й се радва“ и заплашил, че ще я убие, ако каже на някого за престъплението.

Изнасилвачът отрекъл всички обвинения в съда. Въпреки това е осъден на 11 години затвор. В показанията си жертвата заявила, че вече не се чувства сигурна в собствения си дом. „Преди изчезвах за дълго и оставах до късно навън и мама ми се караше, казвайки ми, че може да ми се случат лоши неща. Никога не я слушах. Тя беше права“, разкайвала се девойката.

Източник: Блиц

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-02 12:39:49 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2351 прегледа
Новини: На летището в туристическия град Анталия в Турция неизвестен крещял «Алах акбар» и заплашвал да се взриви. Сред пасажерите на излитащите и пристигащите самолети настанала паника, съобщава CNN Turk. Мъжът крещял, че в него има бомба, която планира да взриви. Полицаи са успели да го заловят и обстоятелствата по заплахата се изсясняват. Нарушителят, който веднага е бил заловен, по информация на т ... още
На: 2018-01-29 18:29:17 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4971 прегледа
Свят: Момиче на 11 години е било изнасилвано в продължение на две години от 50-годишния охранител на училището, в което тя учи. Тя се казва Леле, а той Лю Баомин. Родителите на Леле забелязали, че тя е бременна едва когато вече е в 5 месец, предават от Дейли мейл. Леле се чувствала зле и я завели на лекар. Родителите въобще не могли да си помислят кой може да е бащата. Майката подава сигнал в полицият ... още
На: 2017-09-01 16:21:23 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2059 прегледа
Новини: От МВР в Русе разкриха за застрелян мъж, който е хванат да краде грозде в землището на град Бяла. Станало е на 31 август 2017 година, около 16.10 часа. В РУ в Бяла се появил 69-годишен мъж от града, който заявил, че е прострелял непознат мъж в корема, в притежавания от него лозов масив. Пушката е незаконно притежавана. Причината е, че жертвата е беряла грозде без негово позволение. Веднага са изв ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X