Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

100 кила кашкавал вкарали Искра Фидосова в ГЕРБ и във властта! Цветанов си изял пръстите от кеф!

Ще се напишкате от смях, когато разберете как легендарната Искра Фидосова е станала юридически кадър на партия ГЕРБ. Истината разбираме от вестник Галерия, който публикува материал по темата през септември 2012 година. Източник на информацията са учредители на ГЕРБ, които искат да останат анонимни, но все пак разкриват легендарната история на Фидосова.

Всичко започва на 3 декември 2006, в оживеното НДК. Мястото е Зала 1, а там ври и кипи заради учредяването на новата партия ГЕРБ. Искра Фидосова, тогава нотариус в Монтана, малко известна, се озовава в изпълнителната комисия на партията. Дори някой попитал Цветан Цветанов какви професионални качества на госпожата са и осигурили това място. Отговорът бил:

Трай си бе, знаеш ли тя колко много помагаше досега. Ето и за днешното събрание дари сто килограма кашкавал.

Бяха раздали на всеки един делегат две хлебчета с парче кашкавал между тях, спомня си без умиление партийната сухоежбина учредителят на ГЕРБ.

Въпросният учредител разказва и за по-актуална история на Искра Фидосова, разиграла се около едни от изборите на членове на ВСС.

Вижте я докъде стигна със сто килограма кашкавал - да определя дневния ред на българското законодателство и да избира членове на Висшия съдебен съвет, които са поне два пъти по-образовани от нея, сподели почти през сълзи нашият човек, който е име в юридическите среди.

Искра Фидосова се подвизава като шеф на комисията по правни въпроси в НС. Учила е във вече закрития Стопанско-правен факултет на УНСС-Монтана. Не са известни данни за нейни приравнителни изпити в СУ „Свети Климент Охридски“.

Някои хора оспорват не само образованието и, но и легитимността и като нотариус, тъй като станала такъв без две години стаж. Да, тя може да не се е явила на някой изпит по право, но това не и пречи в 41-то НС да участва в коването на закони!

Източник

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 2915 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-01-03 22:02:41 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 983 прегледа
Геополитика: ГЕРБ има 5 кандидати за президент, като сред номинациите има и жени, заяви Бойко Борисов. Премиерът беше категоричен, че самият той няма да се кандидатира и още не е споделил кандидатурите със своите съпартийци. „Чакам да видя към юни - юли в какво състояние ще е държавата, кои сектори ще са по-добре, за да си направя сметка дали мога да оголя някой от тях, като взема потенциален кандидат з ... още
На: 2015-10-09 17:27:23 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1557 прегледа
Политика: В навечерието на местните избори Реформаторският блок обвини партньорите си в управлението от ГЕРБ, че организират срещу тях черен пиар. От пресцентъра на РБ разпространиха писмо, което са изпратили до председателя на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. В писмото, подписано от председателя на щаба на РБ Найден Зеленогорски, пише: "Уважаеми г-н Цветанов, във връзка с тенденциозни платени ма ... още
На: 2016-05-10 17:12:52 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 977 прегледа
Политика: Второто лице на ГЕРБ и лидер на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов продума за решението на досегашните партньори от АБВ да се оттеглят от управлението и да спрат да подкрепят кабинета. "Решението на АБВ би могло да повлияе на управляващото мнозинство. Но всяка партия си има органи, които си решават.", заяви той, цитиран от "24 часа". В Интернет вече започнаха да текат бурни коментари ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X