Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Зов за помощ

14-годишният Божидар пребори тумор в гръбнака, но има нужда от пари за възстановяваща терапия!

Семейство от Струмешница има нужда от помощ. Техният 14-годишен син Божидар се възстановява от операция на тумор в гръбнака. Тя е платена благодарение на родители, но има нужда и от пари за възстановяване.

Битката за семейството е тежка. Преди 4 години поставят диагнозата на детето.

„Появиха се болки 2014-та година в крачето, десния крак. По това разбрахме, че има проблем. Шест месеца не можаха да поставят диагноза”, разказва Митко Илиев, баща на Божидар.

Семейството пробва всякакви варианти в България и Германия. Туморът бива само частично отстранен. Единствен шанс остава Турция, където преди 3 седмици Божидар е опериран успешно.

„Слава на Бога, след операцията е добре. Крачето освободи, успешна е операцията, отстраниха тумора, според лекарите изцяло”, казва Митко.

Операцията струва 36 хиляди евро, които са събрани с дарения. Сега обаче трябват още 22 хиляди долара за последваща терапия.

„Аз вярвам в доброто и в добрите хора ,защото го изпитахме и го видяхме с очите си , че доброто съществува има добри хора. И, понеже никой не е застрахован , че няма да му се случи , да пази Бог, призовавам всички добри хора ,с добри сърца каквото могат от душа да дарат”, казва бащата на детето.

„Искам да оздравея. Да стана ветеринар”, разказва детето.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:
Общинска банка Гр. Петрич
BIG: SOMBBGSF
IBAN: BG24 SOMB 9130 1064 0422 01
Титуляр: Божидар Митков Илиев
Paypal: vgi_1973@abv.bg

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-08-20 10:03:36 преди: 3 години / 4 гласа / 15 точки / 0 коментара / 27696 прегледа
Здраве: В страната на необятните възможности всичко е възможно. Лъчезар Дилов е имал тумор в главата, след като е претърпял операция се оказва, че тумора не е бил отстранен и си стои. Истинска история с истински хора. Видеото: ... още
На: 2018-04-19 17:22:34 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 241 прегледа
Зов за помощ: Съдбата на прекрасната Йоана е заложена на карта. Преди две години, с помощта на фонда за лечение на деца, тя успява да излекува тумор в мозъка. През цялото време на изпитания и борба, тя остава прекрасна и поизтивна. Последните две години и половина тя прекарва в химио и лъчетерапия, въпреки това се усмивка. И ах каква усмивка, пленява всеки!. Тя продължава да се бори – след 10 месеца реми ... още
На: 2013-12-08 07:54:59 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 6467 прегледа
Здраве: Болестта заема едно от първите места като виновник за смърт. При мъжете се открива близо двойно по-често в сравнение с жените. Най-често засегнати са лицата на възраст от 50 до 70 години. Рака на стомаха се развива в повечето случаи при болни с атрофичен гастрит, интестинална метаплазия и дисплазия. Освен това има данни, които свързват заразяванато с H. pylori като един от основните фактори за ра ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X