Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

15-годишният младеж, който две години е бил в афера с 53-годишната учителка, каза как тя го е...

През 2017-та година бе арестувана учителката Дебора Лоу. Причината е аферата на 53-годишната жена с 15-годишен ученик. Всичко продължило около 2 години – между 2014 и 2016 година.

По време на разпитите на полицията става ясно, че тийнейджърът не е могъл да устои се*суално на своята учителка поради младата си възраст. Той разказва какво се случва от началото до края. Всичко започнало след като той и учителката си разменили телефоните. В един момент нещата стигат до това, че те правили се*с по телефона.

В един момент тя не удържала и го поканила в дома си.

"Тя ме посрещна с разкопчана блуза и от деколтето й можеше да се види голата й гърда. Отидохме да си легнем и се целунахме, а след това започна да прави се*с с мен", споделя младежът.

Казала му да я хване за косата, след което започнало истинското действие. Тя го надрала с нокти по гърба, като следи от кръв имало дори по леглото. На следващия ден младежът се чувства неудобно и в депресия.

Тя обаче продължила да го провокира да продължават.

"Тогава бях на 15 години и бях много развълнуван и емоционален. Да правиш се*с с учител е мечта за всеки", добавя той.

Процесът срещу нея все още продължава, а тя стои в ареста и чака присъдата си по две обвинения – че е съблазнила непълнолетен и, че е злоупотребила с доверието му към нея като учител.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 2539 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-07-13 16:47:28 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 17009 прегледа
Новини: Учителка от Ню Джърси е осиновила ученик на 15 години, за да може с лекота да извършва съвкупления с него, когато си поиска. Това са обвинения на местните власти срещу 43-годишната Райна Кълвър. Ученикът бил изхвърлен от дома на близките си, а тя го прибрала у дома си. Това става в края на 2015-та година. Двамата били много близки, тъй като тя му преподавала в средното училище. „Жертвата с ... още
На: 2018-05-28 08:35:47 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 638 прегледа
Общество: Началната учителка от Симеоновград, която шокира на връх 24 май абитуриентите от Харманли и Симеоновград, е напуснала работа. Случката се разигра в ресторант Приказките. В разгара на купона, 58-годишната учителка от СУ „Св.Климент Охридски” става звездата на дансинга, а за мръсните танци и помага младеж, който дори прави стриптийз. Уволнената учителка е водила занималнята в началното ... още
На: 2017-07-15 11:17:18 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 11425 прегледа
Новини: Жената, която виждате на снимката е доста миловидна. Като ви кажат пък, че е и католическа учителка, няма да повярвате като чуете какви ги е накъдрила… Тя е осъдена след като е признала за секс*ална афера с две ученички, на които преподава. Тя се казва Ранди Зуренко и е на 34 години. Тя самата има 5 деца, но е осъдена за посегателство от секс*ален характер над непълнолетни деца. Присъдата ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X