Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

15000 българи днес ще се изправят срещу ромския терор! Ще застанем ли зад тях???

Над 15 хиляди души се готвят тази вечер да потеглят заедно във втория голям протест в Асеновград, срещу циганския терор. Информацията е от Йордан Тодоров, член на Инициативния комитет на протестиращите, предават от Фокус.

Целта е протестът да е мирен, в него ще се включат основно жители на града.

„Очаквам паралелно с нас да протестират хора и в други градове. В Смолян цигани са пребили момче и жителите там ни подкрепят, както и ние тях. Надявам се да се включат колкото се може повече хора“, коментира Йордан Тодоров.

Тодоров обяви готовност и всекидневните протести през делничните дни и мащабните мероприятия през уикендите да продължат докато не се изпълнят исканията за строги наказания за участвалите в нападение над деца спортисти. Иска се и изселване на незаконно пребиваващите роми, събаряне на незаконните строежи и сформиране на Общинска полиция, която да гарантира реда!

„Очакваме видими резултати“, категоричен е Тодоров. Той каза още, че разрешението за протести на жителите на Асеновград е до понеделник, но то ще бъде подновено. Ще изкараме ново разрешително и ще продължим. Това е мирен протест. Не сме там, за да се бием с циганите или нещо подобно“, коментира Йордан Тодоров.

Плановете са протеста да започне 20.00 часа от градинката пред паметника на Иван Асен Втори. Шествието ще тръгне в 21.00 часа.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-07-10 08:40:09 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 5440 прегледа
Видео: Състоя се протест в столицата, в който взеха участие българи родолюбци, които са против това България да членува в НАТО. Това не са българи с прекалено свободно време, а българи, които не харесват отношенията на НАТО с Русия, не харесват излишното въоръжаване до зъби срещу незнаен враг и въобще не харесват политиката и тайните цели на Алианса. ... още
На: 2016-07-22 08:20:34 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 482 прегледа
Новини: Френските власти задържаха и повдигнаха обвинения срещу пет лица, за които се предполага, че са били съучастници в извършеното от атентатора масово убийство в Ница. Заподозрените съучастници са една жена и четирима мъже с възрастова граница от 22 до 40 години, които са взели участие в подготовката на нападението на атентатора Мохамед Булел. Те са спомогнали за логистиката, от която се е нуждаел ... още
На: 2017-06-09 15:24:11 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 685 прегледа
Новини: Ислямски имам обяви, че националният отбор на Саудитска Арабия отказва да участва в едноминутно мълачние в името на жертвите на тероризъм в Лондон, защото вярват, че не е грях мюсюлманин да убие неверник. Шейх Мохамад Тауиди смята, че е лъжа да се казва, че мюсюлманите не уважават умрелите с минута мълчание и, че футболистите подкрепят джихадистите. „Те не спряха за минута мълчание, защо ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X