Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

25-годишен ром втрещи съдът в Челмсфорд! Има 12-годишна жена и я забременил! Те го разбиха!

Неназован 25-годишен ром се е оженил за малкото момиче нелегално в родината си. Миналата година се местят от Румъния във Великобритания. В понеделник съдът в Челмсфорд Краун го осъди на 6 години затвор за признат изнасилва*е на дете под 13-годишна възраст.

Момичето е преместено обратно в Румъния. След няколко седмици ще роди дете, предават от Дейли мейл. Мъжът ще иска да продължи връзката си с нея, когато излезе от затвора.

Прокурорът е възмутен как никой в Румъния не е реагирал на голямата разлика в годините. Там възрастта за съгласие е 16 години.

Полицията в Есекс е разкрила престъплението при проверка на превозно средство на автомивка Епинг. Там била двойката с още две деца.

Адвокатът на мъжа твърди, че няма експлоатация, насилие, принуда. Тя е дала съгласие с брака, макар и той да е нелегален. Оправдава, че при ромите това е нормална практика.

Съдията обаче не се трогна хич и категорично не прие аргументите като олекотяващия деянието да се прави се*с с 12-годишно момиче.

Освен 6 години в затвора, ромът ще бъде вписан в регистъра на сексуалните нападатели за още 10 години след това.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-12-12 13:51:46 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 3909 прегледа
Новини: Норвегия може да се окаже ад на земята за всички деца. Властите там разбиха най-големия педофилски кръг в историята на Норвегия. Открили са цели 150 терабайта с информация, което е еквивалент на 35 хиляди DVD диска с детска порнография. Всичко започва при обиск на 22-годишен, който се разследва за сношение с 14-годишна. В телефона му откриват връзки с други заподозрени изнасилвачи на деца. Създад ... още
На: 2016-12-19 16:28:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1870 прегледа
Новини: Тунизийски съд е одобрил женитбата на 13-годишно момиче с 20-годишен роднина, който я е забременил, който вероятно го е направил по време на изнасилване. Правозащитните организации в страната са в истерия и правиха протести. Женихът е по-точно брат, на нейния доведен брат. Делото е в присъствието на родителите, които грам не възразяват. Мястото е северозападния регион Кеф. Съдията е боравил със ... още
На: 2017-12-01 16:11:59 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1872 прегледа
Новини: Рен.тв разпространи кадри от брутална селска и кървава свада, която втрещи целия сват. В жестокия бой участват мъже, жени, младежи дори малки деца. Един от участниците ползва пръчка като оръжие. Инцидентът е от Бразилия. За да спре човека с пръчката, една жена хвърля камък по него. След секунда тя е на земята, съборена от друга жена. Други селяни правят жива стена, за да спрат лудостта. Със сигур ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X