Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

26-годишна девойка избяга от терора в Северна Корея и направи скандални разкрития за живота там!

Хи-Йон Лим е на 26 години и е една от малкото избягали от Северна Корея. В интервю пред британски журналисти разказа за живота под управата на Ким Чен Ун. В изолираната страна информация отвън влиза само след щателна обработка от правителствената пропагандна машина.

За да избяга от там трябвало да плати 7000 долара.

В Северна Корея публичните наказания и екзекуции са нещо нормално. Водят на тях ученици от по-горните класове, за да има голяма публика. Тя присъствала на ликвидацията на музиканти, които били обвинени в гледане на пор*о. Имало около 10 000 души, които гледали.

Ким Чен Ун не се притеснявал, че народът е гладен, а си похапвал добре. Любимото му ястие е супа от гнезда на лястовици. Много обича да се тъпче и с хайвер. Понякога един негов обяд струва десетки хиляди долари.

Лидерът на КНДР има свой собствен харем от млади девойки. Подбира ги от цялата страна - само най-красивите момичета. Те стават негови робини. Дават му храна, правят му масаж и въобще изпълняват всички негови нужди и прищевки.

Манията му за величие го е довела до притежанието на многобройни имения и дворци. Има голяма параноя и постоянно се мести от едно в друго.

Момичето потвърждава, че тоталитарната пропаганда е толкова лоша, колкото си мислим. Хората наистина вярват във факта, че на световното първенство по футбол в Бразилия КНДР е станала световен шампион.

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 ком. | 1840 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-03-20 12:03:20 преди: 2 години / 5 гласа / 17 точки / 0 коментара / 1161 прегледа
Геополитика: Войските на Северна Корея правят мащабни тренировки с амфибия, която да се промъкне до бреговете на Южна Корея и да стовари ужасът на най-големия враг! Лично Ким Чен-ун наблюдава прогреса на войските си, казват от правителствената медия! Това е отговор на ученията на САЩ и Южна Корея, при които те правиха подготовка за влизане в Северна Корея по въздух, за кацането и отвличането на севернокорейск ... още
На: 2016-01-09 13:08:13 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1222 прегледа
Видео: Северна Корея не спира с военните тестове. Сега се появи видео, в което успешно изстрелват от подводница балистична ракета. Това се появява само два дни след като Пхенян обяви успешните тестове на водородна бомба. Корейската национална телевизия съобщи, че тестовете на новата ракета са се провели на 21 декември миналата година. На видеото се вижда и, че президентът на страната Ким Чен Ун гледа с ... още
На: 2017-05-04 14:43:06 преди: 1 година / 2 гласа / 5 точки / 0 коментара / 1053 прегледа
Геополитика: Китай играеше ролята на някакъв медиатор между САЩ и Северна Корея, но Ким Чен Ун явно не харесва това. Официалната новинарска агенция на Северна Корея публикува сериозно предупреждение към Китай, ако продължат да тестват севернокорейското търпение. Чакат ги тежки последици. Ако до сега страните са имали приятелски отношения, това вече е в миналото. Китай застрашава ядрената програма на страната, ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X