Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Здраве

3-дневна процедура за ударно пречистване на белите дробове с изцяло природни съставки!

Много хора в България пушат, а дори и да не пушат, въздухът на повечето места е толкова замърсен, че дробовете им са задръстени с мръсотия и страдат. А и дори всичко това да бъде отстранен като проблем, белите дробове си остават едно от най-слабите места в тялото.

Попаднах на една тридневна програма за прочистването им и искам да я споделя с вас. Програмата е доста проста.

Два дни преди да започнете режима, трябва да спрете приема на млечни продукти. Вечерта преди първия ден, направете си една чаша силен билков чай и го изпийте преди лягане. Разбира се, ще е добре да спрете цигарите поне за периода на прочистването, а най-добре и за постоянно. Така натоварването на дробовете по време на пречистването ще е по-малко. Билките ще помогнат на отделителната система да изхвърля по-бързо. Много е важно тези механизми да работят на 100% по време на детоксикацията.

Процедура: Вземете два лимона и ги измийте добре. Изстискайте сока от тях и го смесете с 300 милилитра вода. Изпивате това нещо преди закуска.

След закуската изпийте 300 милилитра сок от грозде или ананас. Те съдържат важни антиоксиданти, които са особено ефективни при прочистването на дробовете.

Между закуската и обяда си трябва да изпиете 300 милилитра сок от моркови, който подобрява състоянието на кръвоносната система.

По време на обяда трябва да изпиете 400 милилитра зеленчуков сок, който се прави от следните съставки: 350 грама пащърнак, 350 грама зелени чушки, 200 грама кресон, 350 грама краставици.

Преди лягане трябва да пиете 400 милилитра сок от червена боровинка.

Тази процедура се спазва в трите дни. Важно е да се упражнявате и да спите добре, за да подобрите процеса на детоксикация. Ако имате вана, добре е вечер да си правите 20 минути престой в нея, като водата трябва да гореща.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-10-01 12:54:27 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 681 прегледа
Здраве: Периодично трябва да пречистваме тялото си. Един път на 6 месеца е нормален период от време. Натрупването на токсини може да доведе до появата на различни заболявания. Признаци за замърсено тяло от токсини, бактерии и прочие са честите настинки и инфекции, хроничната умора и сънливост, разсеяността. Ще разгледаме един популярен и ефективен метод за пречистване, който е естествен. Използват се 4 ... още
На: 2016-12-29 11:33:06 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 6454 прегледа
Здраве: Новият руски препарат, който е разработен за борба с онкологичните заболявания вече е показал своята добра ефективност при меланом, рак на мозъка, белите дробове, бъбреците, покочният мехур и шията, съобщиха от Министерството на здравеопазването в Русия. Фундаменталната разлика между познатите досега медикаменти и химеотерапия с новото лекарство е, че благодарение на него в организма се появява и ... още
На: 2017-12-20 08:52:09 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1101 прегледа
Здраве: Пушенето определено е най-смъртоносният навик в света. За съжаление, това не спира много хора да пушат. Статистиката сочи, че 60 милиона души само в Америка страдат от здравословни проблеми, причинени от този вредни навик. Друг сериозен проблем е, че макар да откажем цигарите, те все още ни вредят. Всъщност те причиняват необратими и сериозни увреждания на белите дробове. Но за бившите пушачи, а ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X