Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Забавно

4 мистериозни съвпадения от историята, които никой не може да обясни!

В историята има много странни съвпадения, които не могат да бъдат обяснени по никакъв начин – нито от самата история, нито от която и да е наука. Сега ще те запозная с 3 от тях и ще се убедиш сам колко откачено е!

1. Това на снимката са двама близнаци от Охайо, разделени при раждането си. Те не знаели за съществуването си, но живели почти еднакъв живот. Двамата били кръстени Джеймс. И двамата имали куче, което е кръстено Той (Играчка). И двамата се оженили за жени на име Линда. И двамата станали полицаи. И двамата имали синове, които кръстили Джеймс Алън. После и двамата се развели. А накрая и двамата се оженили отново, за жени на име Бети.

2. Предсказание чрез анимация. Във филмчето за „Джони Браво“ се появява надпис „Очаквайте скоро“, на фона на горящия Световен Търговски Център, които само 5 месеца по-късно стават жертва на терористичен акт - 11 сепмтеври 2001 година.

3. Пътуване във времето. Това е снимка от отварянето на мост в Британска Колумбия през 1941 година. Мъжът на снимката носи дрехи и прическа, които са много модерни. Да не говорим, че тогава не е имало очила и фотоапарат, които той носи.

4. Еди Мърфи от 1930 година – едва ли е открил тайната на вечната младост, но въпросния човек на тази стара снимка е буквално копие на комика и актьор Еди Мърфи.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-05-29 16:40:17 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 134 прегледа
Свят: В турския средиземноморски курорт Фетхийе са открити труповете на двама британски туристи. Те са загинали при мистериозни обстоятелства. Става на въпрос за мъж и жена на 51 и 46 години. Те пристигнали на почивка и решили да бъдат на палатка в района. Местните обаче забелязали, че около палатката им дълго време няма движение. Когато отишли да ги проверя, вътре намерили безжизнените тела. Жандарме ... още
На: 2017-09-18 14:51:21 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1579 прегледа
Наука: Учени по цял свят са озадачени от неочакваната активност на Слънцето. Това крие големи рискове и дори според някои има шанс за гибел на Слънцето. Има вероятност за катастрофа, която ще доведе до смъртта на всичко живо на планетата за броени минути. Изследователите са категорични, че активността на Слънцето в последно време е голяма - има огромен брой изригвания. Данните са категорични и имаме акт ... още
На: 2016-04-14 08:39:05 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 535 прегледа
Новини: Веселин Марешки лично обяви е ефир, че иска да се кандидатира за президент. Някои съответно свързаха ниските цени на горивата, които неговите бензиностанции предлагат, с част от предизборната му кампания, но той отрече подобна връзка. Дори обясни, че подобна стъпка с намаляване на цените не може да се реши просто така, не било лесно, нито евтино, коментира бизнесмена. Според него той нищо не печел ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X