Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Туризъм

4 причини да почиваме в Сандански

Често при подготовката на предстоящата почивка обмисляме на къде да се насочим, разглеждайки едно след друго предложенията, които можем да открием за най-различни близки и далечни дестинации.

Докато гледаме какво се предлага за по-далечните места, много често пропускаме онова, което е под носа ни и си струва да се види. Едно от тези места е малкия град Сандански, които обещава да прекараме една прекрасна почивка тук, стига да му дадем шанс.

Почивка в Сандански - 4 причини да я предпочетете

Екскурзията и нощувките в Сандански си има доста предимства. Градът е доста по-привлектелен от много от местата, които изпълват страниците на лъскавите туристически списания. Ето и 4 причини да го изберем за следващата почивка.

1. Заради хубавото време

Град Сандански е известен като един от най-слънчевите и топли градове в България. Ето защо тук можете да намерите повече слънце , отколкото в София или дори по Черноморието.

Тук през зимата температурите са приятни дори и през най-студените дни, а небето се покрива много по-рядко с облаци. Хубавото време през цялата година означава, че лятото започва доста по-рано и свършва доста по-късно.

Липсата на сняг е друга интересна особеност. Макар че градът реално се намира в планинското подножие, тук снеговете са изключително рядко явление.

2. Заради близостта до Гърция

Защо да се ограничаваме да прекарваме почивката си само на едно място, когато можем да отскочим до някоя интересна дестинация в близост ей така, между другото?

Почивката в Сандански означава, че ще можете да се отбиете до съседна Гърция, без това да ви отнеме много време. Макар че тук няма плажове поради липсата на море, гръцките са само на една ръка разстояние от тук.

3. Заради обстановката

Сам по себе си Сандански е напълно достатъчна причина за да се чувствате добре тук и за да прекарате почивката си както трябва.

Градът предлага отлична обстановка с това, че е чист, спокоен, слънчев, безопасен и оживен. Действително, тук животът кипи, което е доста интересно на фона на малките размери на града.

4. Заради добрите цени

Макар и популярна туристическа дестинация, Сандански предлага изключително атрактивни цени.

Тук ще можете да се насладите на пазаруване, кафенета и ресторанти, като за всичко това ще похарчите много по-малко, отколкото в града, в който живеете.

На една ръка разстояние

Сандански има много качества, но той също така е изключително достъпен и се намира само на една ръка разстояние от София.

Градът е лесно достъпен, тъй като инфраструктурата в района е добра, а и поради кратката дистанция. Това позволява да прекарате повече време в почивка и по-малко време в път.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 133 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-09-04 17:22:04 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 421 прегледа
Новини: Ако се чудите дали и кога ще има почивни дни през септември месец, сега ще разберете отговора. През този месец ни се отдава да почиваме да пъти, през двете половини на месеца. Първата ни почивка ще е на 6 септември, когато честваме Съединението на България. Денят се пада в сряда, което значи, че няма да имаме сливане с уикенда. Втората ни почивка е на 22 септември, когато тестваме Независимостт ... още
На: 2018-09-02 08:56:54 преди: 2 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 219 прегледа
Инциденти: Тежка катастрофа затвори пътя между Струмяни и Сандански. Това става ясно от информация на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) от последните минути. "Временно е ограничено движението по път I-1, в участъка Струмяни – Сандански, поради ПТП", уточняват от агенцията. Обходният маршрут е: Струмяни–Микрево–Драката–Вълково–Сандански - само за леки автомобили. Каква точн ... още
На: 2016-08-03 18:14:18 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1589 прегледа
Новини: В ромския квартал Изток в град Сандански, ромите отново показаха нрава си. Те вилняха в заведение, трябваше да се намеси полицията. Полицаи тръгнали да разтървават побойниците, когато един от циганите се обърнал и започнал да налага полицаите, казват от Струма.бг. Полицията в Сандански се е вдигнала на крак. Неофициалната информация е, че двама полицаи са пострадали. От ромите са пострадали трима ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X