Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Спорт

5 Правила за залагане на футбол

Футболът е най-популярният спорт в света. Той е най-разпространеният и най-големият спорт, когато става въпрос за спортни залагания.

С популярността му, скорост набират и футболните печалби. Букмейкърите предлагат стотици пазари за десетки лиги, седмица през седмицата по време на футболния сезон.

Съществуват някои написани от опитни букмейкъри прогнози, които ще ви отведат сред печелившите. Те предоставят лига по лига, турнир по турнири и пазарен анализ, чрез усъвършенствана стратегия за футболни прогнози.

5 Правила за залагане на футбол

Някой може да се чуди, дали има начин да заложи на футбол. За съжаление няма стратегия за залагания, която да гарантира печалба. Това просто не е възможно и всеки, който ви каже, че знае как да залага на футбол, без да губи или е открил система за футболни прогнози, която работи 100% от времето, печелейки футболни залози с лекота, лъже вас.

Така че, не се заблуждавайте от сайтове за футболни прогнози, които твърдят, че разполагат с обикновена система за залагания на футбол, която ще ви направи богати и със сигурност няма да плащате пари на сайтове. Това е чисто маркетингова тактика, надявайки се да ви съблазни.

Всичко в залаганията е изисква дисциплина, опит и постоянство

# 1 Залог само, когато има стойност

Най-добрите залагания за футбол, единствените залози за футбол, които си заслужават, са онези, в които сте посочили истинска стойност на залозите. Ако направите залози, без да разпознавате истинската стойност на залозите, ще загубите само пари в дългосрочен план.

# 2 Винаги се учете на ново

Грешката на много начинаещи залагащи е в нюансирано разбиране на пазарите за залагания на футбол. Разбирането на футбола и разбирането на футболните залози са две много различни неща.

Да, разбира се, без разбиране за футбола, няма да може да схванете нюансите на футболните залози. И да, във времето разбирането за футбола на играта и футболните залагания ще се комплиментира един от друг.

Най-добрият начин да развиете това разбиране е да започнете с лигите, които познавате най-добре и да запазите малките си залози.

# 3 Залагайте на лигите, които познавате

Много от най-успешните топ прогнози и най-печелившите експерти се съсредоточават единствено върху две, три, може би четири левги. Те изучават всичко, което трябва да знаят за тези лиги. Опитайте с букмейкърите. Те имат някои от най-съвременните инструменти за анализ. Инструменти, които включват десетки променливи, които им позволяват да определят точни коефициенти.

# 4 Заложете на пазарите, които познавате

Много от най-печелившите залагащи се съсредоточават върху един или два пазара. Има много успешни футболни залагащи.

Други се стремят да експлоатират пазарите в играта, като залагат на отбора, който ще вкара първи, докато други се съсредоточат единствено върху пазарите на първото полувреме. Специализирането, често е пътят към печалба.

# 5 Прилагане на управлението на софтуера

Ключът към залагането на всеки спорт е прилагането на стабилна стратегия за управление на парите. Това включва предимно прилагане на последователна стратегия за залагания. Стратегия, която ще извлече максимална полза от стойността, която сте идентифицирали, като предлагате размер на залога, който ще защити банката ви за залагания.

Поговорката "Залагайте само това, което може да си позволите да загубите" е толкова вярна, както и всяка стратегия за управление на парите.

Започнете със сума пари, която ще ви е удобна да загубите. Опитайте с футболни прогнози и стратегия за управление на парите. Така ще може да издържите най-лошото от загубата и да се възползвате от най-големите печеливши ивици.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-03-29 17:30:35 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 120 прегледа
Спорт: Допинг скандал е на път да разтърси българския спорт и в частност родния футбол. Според Дарик радио, има хванат футболист от Пирин Благоевград, който е употребявал забранени вещества. Името му все още е запазено в тайна. Проверката за допинг е извършена на 11 март, след като Пирин Благоевград изигра срещата си с ЦСКА като домакин. Към момента на писането е отворена само „А“ пробата на ... още
На: 2016-06-06 21:00:49 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 821 прегледа
Спорт: В София врати отваря първата фензона за Европейското първенство по футбол. Специално за големия турнир, софиянци ще могат да проследят всички мачове на живо в приятна обстановка. Първата по-рода си фензона в България се нарича "Ариана Футбол Парк", която ще предложи на всички фенове на футбола пряко излъчване на живо на всички мачове от европейското първенство по футбол във Франция. Фензоната &b ... още
На: 2015-08-05 08:17:18 преди: 3 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 2173 прегледа
Новини: Министър Лиляна Павлова, се изцепи в ефира на НОВА с Виктор Николаев разгневена на хората които са я критикували. Тя каза, че в България Всички хора разбирали освен от футбол и политика и от магистрали. Тя също така каза, че не я притеснявало това, дори била радостна от този факт, както и била радостна от това, че въпросът за магистралата бил повдигнат чрез хората. ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X