Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

6 признака, че вие най-вероятно страдате от алкохолизъм и проваляте живота си!

Като при всеки друг порок, алкохолизма е състояние, което трудно се осъзнава. Рядко ще видим пияница, който осъзнава, че прекалява с пиенето. А статистиката е кошмарна, близо една трета от възрастните мъже в един етап от живота си посягат към алкохола. Много малко от тях се лекуват. Някои проучвания показват ръст от 5% на година на алкохолизма.

Ето някои признаци, които показват, че употребата на алкохол излиза извън граница!

1. Всеки уикенд се напивате! Няма нужда да пиете всеки ден, за да сте алкохолик! Ако чакате петък и събота с нетърпение, за да се напиете, имайте си едно на ум. Проучвания сочат, че над 7 алкохолни напитки на седмица водят до проблеми със здравето и повишават кръвното трайно. Някои хора пият 7 питиета само в петък.

2. Пиете, за да бъдете по-готини! Срамежливите мъже често посягат към алкохола, за да се „отракат“. Това води до много рискови решения, катастрофи, сбивания, неприятни ситуации въобще. Трябва да разберете, че алкохола не може да промени живота ви към по-добро, може само да ви направи алкохолик.

3. Алкохол = изкушение! Някои хора се изкушават от сладкото, други от алкохола, трети от наркотиците. Отивате на заведение, уж за 1-2 питиета, а докато сте усетили сте се напили. Замисляйки се по-късно се изненадвате, защото вие по принцип не правите така – да, ама не, защото се случва доста често. Това изкушение може да ви докара сърдечно заболяване или диабет. Контролирайте се повече!

4. Имате бели петна! Алкохолът действа различно на хората. Прекалената консумация на алкохол обаче нарушава паметта и и пречи при почти всички хора. Ако не помните нещо от миналата вечер, то най-вероятно сте се напили много и по принцип пиете повече от колкото трябва.

5. Пиете, за да забравите! Има някои хора, които търсят този ефект умишлено. Прибират се вечер след работа и пият, за да се отпуснат. Ако на сутринта обаче имате махмурлук, нямате тонус и енергия, то трябва да спрете. Отговорността е, за да се поема, а не за да се бяга от нея! Било то с пиене, или нещо друго.

6. Близките ви изразяват притеснение! Ако някои от семейството, приятелите и колегите ви намеква или директно ви казва, че прекалявате с алкохола, то това не е без причина. Трябва да си признаете проблема, ако искате да го решите и да не провалите живота си!

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-03-16 12:49:45 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1259 прегледа
Новини: Искрените хора са като съкровища-всеки ги търси, но се срещат рядко. За съжаление, тези които се преструват, завиждат ни и не казват онова, което мислят са доста повече и лесно можем да попаднем на някой такъв индивид и да се заблудим, че има добри намерения. За да ви улесним в това как да се предпазите от подобен хора, сме ви подготвили 3 признака, по които ще познаете,че човекът срещу вас е лице ... още
На: 2017-03-29 17:45:04 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 798 прегледа
Новини: Мнозина, които вярват в негативните енергийни влияния и чудото вмешателство, категорично твърдят, че никой не е застрахован срещу тях.  Също така казват, че има противодействие за защита или неутрализиране на подобни влияния, които трябва да прилагате, в противен случай ще изгубите контрол. Ето и някой от най-честите признаци, които са на лице, ако наистина сте под злонамерено външно въздействие: ... още
На: 2018-03-05 10:09:38 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 62 прегледа
Здраве: Ако страдате от болки в гърба най-вероятно няма да разглеждате акупунктура за лечение, докато не изчерпате много други алтернативи. Въпреки това, акупунктура е вид древна китайска медицина, която е била използвана за облекчение на болките в гърба. Макар че не е традиционна част от западната медицина, днес лекар е доста вероятно да ви изпрати на подобно лечение, ако страдате от болки в гърба или ши ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X