Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Здраве

9-те предмета, които в никакъв случай не трябва да споделяте с ДРУГ човек, за да не пострадате!

Разбираемо е, че желаете да помагате на хората, особено на приятелите си. Има обаче вещи, които не трябва да споделяте и с най-близките си. Ето кои са те:

1. Слушалки за музика! Ползвате ги докато тичате в парка или тренирате във фитнеса. Те са мръсни и изпотени. Представете си какво ще стане, ако се смесят с нечистотиите на чужд човек.

2. Четката за зъби! Устата е най-мръсното нещо в тялото! Защо ще дадете своята четка, която да се озове в мръсната уста на друг и после ще я върнете в устата си?

3. Самобръсначката! По нея освен косъмчета, след предишното бръснене остават и мъртви кожни клетки, в които има бактерии. Не вярвам да изпитвате нужда мъртвите клетки на някои друг да се допират до лицето ви? Може да се заразите и с някоя болест!

4. Сандали! Сигурен начин да се сдобиете с гъбички! Ако го желаете, дайте сандалите си на някой друг и после ги носете с удоволствие!

5. Рол-он дезодорант..По тях винаги остават много бактерии и пот, които ще се допрат до вашата гола кожа след като някой друг ги е ползвал! А и не са единственото нещо, което се съдържа по тях! Просто недейте…

6. Обеци! Ползвайки обеци, които някой друг е носил, като нищо може да се сдобиете с болест предавана по кръвен път. Дупките, в които влизат обиците са си 100%-ви рани.

7. Балсам за устни! Споделяйки го с друг човек, вие може да хванете какви ли не болести, включително и вирусни инфекции.

8. Хавлия! На нея има бактерии и какво ли още не! Недопустимо е да споделяте своята или да ползвате чужда!

9. Машинка за подстригване! Тя е богата на мъртви клетки и бактерии. Имайки предвид колко чувствителна е кожата на главата, трябва да сте внимателни!

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1293 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-12-04 15:41:20 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 785 прегледа
Новини: Чуждестранни хакери правят нова измама в България представящи се за служители на ЕРП и използвайки това, за да заразят потребителите. Писмото е с тема издаване на месечна фактура и е с прикачен файл, който се оказва заразен. Представям ви текста на съобщението: „Уважаеми Госпожо/Господине. Бихме искали да ви уведомим, че имате издадена електронна фактура. Прикаченият файл е официален счетов ... още
На: 2017-10-13 14:38:38 преди: 1 година / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 1919 прегледа
Новини: Със зехтина се случват едни от най-големите търговски измами. За да си купувате винаги качествен и полезен зехтин, има няколко трика за проверка на неговата легитимност. На първо място, купувайте винаги зехтин Екстра Върджин, но тъй като наличието на тези две думи не е гаранция за качество, трябва да наблюдавате и за още няколко неща. Търсете зехтин, който е извлечен само чрез студено пресоване н ... още
На: 2018-04-05 17:17:28 преди: 8 месеца / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 4058 прегледа
Новини: Стана ясно как е извършено бягството на килърите Колев и Пелов от затвора. Всичко започва във вторник, 15 минути преди 16 часа от помещението, където се предават пратките – близо до парадния вход на затвора. Два много интересни предмета са изиграли роля – бързовар и тетрис. Пристигнали синът на Пелов Владимир-младши, който бил с играта тетрис и братът на Колев, който бил с бързовара. ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X