Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Адриан Златков е освободен! Ето как е станало, разкрития за целия процес и похитителите! Откупът е..

Отвлеченият 23-годишен син на автомобилния бос Тони Златков - Адриан - е бил освободен. Той е бил изхвърлен от лека кола в Пасарел, станало е в неделя вечерта. Младежът е бил с вързани очи и ръце, предават антимафиоти за Телеграф.

Платеният за него откуп се оказва значително по-малък от поисканата сума. Ето и детайли за цялата ситуация, които до сега бяха пазени в тайна. Първо трябва да кажем, че Адриан е открит от случайни минувачи. Той се лутал, а те го разпознали. Взели го в колата си и го закарали до бензиностанция в Горубляне, където баща му Тони Златков пристигнал и го прибрал.

"Да, платих откуп, благодаря на похитителите, че не са го тормозили", обяви родителят вчера пред медиите.

Похитителите са направили връзка с Тони още един ден след отвличането. Използвали само SMS-и за комуникация.

"Похитителите буквално го заливаха със съобщения. Даваха указания", споделят антимафиоти.

Семейството обаче не пожелало да рискува. Златков помолил антимафиотите да стоят настрана, той преговарял сам, криел информацията от тях и не искал да оказва пълно съдействие на разследващите.

Откупът е предаден в събота, без да има визуален контакт с похитителите. На няколко пъти му давали инструкции, които променяли, за да проверят дали полицията го следва. Щом се убедили, че е сам, те му казали къде да остави парите.

Първоначално са поискани 3 милиона лева откуп, след това сумата е спаднала на около 700 хиляди лева. Само Тони Златков знае точната сума.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-09-13 18:18:16 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 780 прегледа
Новини: Днес най-накрая излезе малко по-конкретна информация за разследването на отвличането на Адриан Здравков. Една от топ версиите е, че Тони Златков е станал жертва на предателство от свои хора. По-точно може да става на въпрос за вътрешен човек от автокъщата му, който да стои в основата на бедите по адрес на 25-годишния Адриан. Един път вече ви споменахме за голямата сделка с лимузини, която Тони З ... още
На: 2017-09-12 12:50:43 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 475 прегледа
Новини: Днес вече говорихме за откриването на отвлечения Адриан и връщането му при неговото семейство. От 24 часа са се сдобили с информация, че подкупът, който е бил платен за Златков-младши е 600 хиляди лева. В събота Тони Златков се качил в една от колите си и след неколкократно сменяне на инструкциите оставил парите в черен сак на магистрала Тракия. През цялото време похитителите са държали връзка с ... още
На: 2017-09-01 10:24:08 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 562 прегледа
Новини: Вероятно вчера разпилените доларови банкноти на пътя на Околовръстното, може да са знак за похитителите и да са свързани с отвличането на 25-годишния Адриан Златков. Напомняме, че вчера доларови банкноти се разлетяха из целия Околовръстен път, а столичани се спираха от автомобилите си, за да ги събират. „МВР категорично заяви, че се е разпилял реквизит на филмова продукция, но така и не сп ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X