Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Бизнес Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Изкуство Други
Народна медия SpoDeli.eu / Конспирации

Адронните колайдери позволяват да се откриват портали към други светове и вселени

Проекта адронен колайдер, който на планетата вече не е един и за тези ускорители на заредени частици се харчат колосални средства, както в долари, така и в евро с надеждата да надигнат тайнствената завеса на загадъчния Космос. 

Някои ще попитат, защо ги харчат - не е ли, по-разумно да се влагат тези средства в икономиката, а не за експерименти със заредени частици?

Не разумно е, ще ви кажат много учени и не случайно цял ред изследователи са съгласни да се отделят подобни средства, дори мечтаят да работят по проекти на такъв ускорител.

Не малко специалисти, които не се боят да рискуват своята репутация и кариера заявявайки, че строителството на колайдери се спонсира от силните в света, като чрез тези експерименти те искат да открият портали към други измерения или даже паралелни вселени.

Множество независими експерти твърдят, че всички тези безрасъдни експерименти е възможно, да са и причината за различните природни аномалии такива, като смерчове, урагани и земетрясения.

В края на минлата година се самоуби директора на Европейската организация по ядрени изследвания Едвард Мантил.

Преди смърта си той унищожава всички записи от научните изследвания от своя служебен компютър.

Специалистите не могли да възстановят нищо от неговата работа.

В частност, Мантил е унищожил всички експерименти на европейски учени свързани с голям адронен колайдер, защото е имал опасението, че той ще унищожи всичко живо на Земята или даже във Вселената.

Защо на световния елит му е необходимо да открива портали?

Много експерти са на мнение, че откриването на портали от световния елит ще ги направи силни, защото практически ще имат неограничени възможности.

Елита ще може да пътешества по други светова и вселени, както и във времето обръщайки минали събития в тяхна полза и получавайки информация, какво ще се случи в бъдещето.

Подобна власт е много примамлива за световните правителства и ще доведе до огромни рискове, защото подобен колайдер може да доведе до катастрофа в световен или вселенски мащаб.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1339 прегледа
Публикувано на: 2017-07-10 10:50:26
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Адронните колайдери позволяват да се откриват портали към други светове и вселен

Учените: след смъртта хората попадат в паралелни светове!
преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4261 прегледа
След смъртта си хората попадат в паралелен свят, за да възкръснат отново! До това заключение стига американският професор от университета на Северна Каролина, Робърт Ланц цитиран от Федерал Прес. Според него, човешкият живот е подобен на растенията, които поникват, разцъфтяват, увяхват и умират, а след това отново се връщат към живот. От това можем да заключим, че смъртта на човека - не е краят. ... още

Шок, американците пътуват във времето... BG топ експерт ги разобличава...
преди: 1 година / 4 гласа / 18 точки / 1 коментара / 3438 прегледа
Всички сме чували за времеви портали. Виждали сме ги на кино, в книги и компютърни игри. Някои от тях са "тунели" към отдалечени места, а пък други са входове към миналото или бъдещето, а има и такива, които водят към други измерения. Обикновените хора вярват, че става въпрос за измислици или просто научна фантастика, но истната е, че тези портали съществуват и се използват от древни времена до ... още

Деян Колев твърди, че е обиколил Вселената, а Луната била стар боен кораб!
преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2922 прегледа
България е много по-древна, отколкото предполагаме, а бъдещето й ще бъде още по-славно.  Ива Сапунджиева, автор на предаването „Знаците“, излъчвано по Военния канал, проведе уникален разговор с Деян Колев – енергиен защитник и автор на книги. Той е прекарал известно време в подножието на Рила, където осъществил контакти със същества от други светове. ИДЕЛ е паралелната Вселена ... още

Нано роботи ще бъдат инжектирани в телата ни, за да ни лекуват и поправят много скоро!
преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 557 прегледа
До 20 години потенциално ще има микро технологии, които ще позволяват инжектиране на малки механични клетки в хората, които да поправят кости, мускули и клетки. Те ще могат да откриват аномалии, като ракови клетки например, и да ги отстраняват. Още повече, те ще могат да отидат в мозъка и да подсилят възможностите му, като например да дадат възможност на човек да контролира техника с ума си. Това ... още

България е тук, и ще я има!
преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 458 прегледа
България е тук, и ще я има! Дори когато рухнат светове, от алчност и неправда построени. Наследници на смел народ сме, и на светли умове. Ще искат да забравим, да сме бедни, да просим, даже да се отчуждим. В очите ни ще хвърлят прах и "патриоти", и ще продават родните земи. И българчета ще се раждат във земи далечни, ще страдат разделени майки и деца. Да, тъмно е сега-но пак ще свети, ... още

За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0