Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Конспирации

Адронните колайдери позволяват да се откриват портали към други светове и вселени

Проекта адронен колайдер, който на планетата вече не е един и за тези ускорители на заредени частици се харчат колосални средства, както в долари, така и в евро с надеждата да надигнат тайнствената завеса на загадъчния Космос. 

Някои ще попитат, защо ги харчат - не е ли, по-разумно да се влагат тези средства в икономиката, а не за експерименти със заредени частици?

Не разумно е, ще ви кажат много учени и не случайно цял ред изследователи са съгласни да се отделят подобни средства, дори мечтаят да работят по проекти на такъв ускорител.

Не малко специалисти, които не се боят да рискуват своята репутация и кариера заявявайки, че строителството на колайдери се спонсира от силните в света, като чрез тези експерименти те искат да открият портали към други измерения или даже паралелни вселени.

Множество независими експерти твърдят, че всички тези безрасъдни експерименти е възможно, да са и причината за различните природни аномалии такива, като смерчове, урагани и земетрясения.

В края на минлата година се самоуби директора на Европейската организация по ядрени изследвания Едвард Мантил.

Преди смърта си той унищожава всички записи от научните изследвания от своя служебен компютър.

Специалистите не могли да възстановят нищо от неговата работа.

В частност, Мантил е унищожил всички експерименти на европейски учени свързани с голям адронен колайдер, защото е имал опасението, че той ще унищожи всичко живо на Земята или даже във Вселената.

Защо на световния елит му е необходимо да открива портали?

Много експерти са на мнение, че откриването на портали от световния елит ще ги направи силни, защото практически ще имат неограничени възможности.

Елита ще може да пътешества по други светова и вселени, както и във времето обръщайки минали събития в тяхна полза и получавайки информация, какво ще се случи в бъдещето.

Подобна власт е много примамлива за световните правителства и ще доведе до огромни рискове, защото подобен колайдер може да доведе до катастрофа в световен или вселенски мащаб.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-09-23 18:27:38 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3000 прегледа
Новини: България е много по-древна, отколкото предполагаме, а бъдещето й ще бъде още по-славно.  Ива Сапунджиева, автор на предаването „Знаците“, излъчвано по Военния канал, проведе уникален разговор с Деян Колев – енергиен защитник и автор на книги. Той е прекарал известно време в подножието на Рила, където осъществил контакти със същества от други светове. ИДЕЛ е паралелната Вселена ... още
На: 2016-01-25 10:56:05 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4292 прегледа
Други: След смъртта си хората попадат в паралелен свят, за да възкръснат отново! До това заключение стига американският професор от университета на Северна Каролина, Робърт Ланц цитиран от Федерал Прес. Според него, човешкият живот е подобен на растенията, които поникват, разцъфтяват, увяхват и умират, а след това отново се връщат към живот. От това можем да заключим, че смъртта на човека - не е краят. ... още
На: 2018-03-19 18:43:45 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 150 прегледа
Свят: Две седмици преди да почине, Стивън Хокин е направил последното си изследване. Той е целял разкритие за доказването на Мегавселената и предсказването на края на света. Мегавселената е теория, която гласи, че нашата вселена е част от много други – появили се вследствие от Големия взрив. Хокинг смята, че можем да измерим други вселени с детектор на космически кораб. Трудът му е достоен за Ноб ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X