Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео Туризъм Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Конспирации

Адронните колайдери позволяват да се откриват портали към други светове и вселени

Проекта адронен колайдер, който на планетата вече не е един и за тези ускорители на заредени частици се харчат колосални средства, както в долари, така и в евро с надеждата да надигнат тайнствената завеса на загадъчния Космос. 

Някои ще попитат, защо ги харчат - не е ли, по-разумно да се влагат тези средства в икономиката, а не за експерименти със заредени частици?

Не разумно е, ще ви кажат много учени и не случайно цял ред изследователи са съгласни да се отделят подобни средства, дори мечтаят да работят по проекти на такъв ускорител.

Не малко специалисти, които не се боят да рискуват своята репутация и кариера заявявайки, че строителството на колайдери се спонсира от силните в света, като чрез тези експерименти те искат да открият портали към други измерения или даже паралелни вселени.

Множество независими експерти твърдят, че всички тези безрасъдни експерименти е възможно, да са и причината за различните природни аномалии такива, като смерчове, урагани и земетрясения.

В края на минлата година се самоуби директора на Европейската организация по ядрени изследвания Едвард Мантил.

Преди смърта си той унищожава всички записи от научните изследвания от своя служебен компютър.

Специалистите не могли да възстановят нищо от неговата работа.

В частност, Мантил е унищожил всички експерименти на европейски учени свързани с голям адронен колайдер, защото е имал опасението, че той ще унищожи всичко живо на Земята или даже във Вселената.

Защо на световния елит му е необходимо да открива портали?

Много експерти са на мнение, че откриването на портали от световния елит ще ги направи силни, защото практически ще имат неограничени възможности.

Елита ще може да пътешества по други светова и вселени, както и във времето обръщайки минали събития в тяхна полза и получавайки информация, какво ще се случи в бъдещето.

Подобна власт е много примамлива за световните правителства и ще доведе до огромни рискове, защото подобен колайдер може да доведе до катастрофа в световен или вселенски мащаб.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1373 прегледа
Публикувано на: 2017-07-10 10:50:26
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Адронните колайдери позволяват да се откриват портали към други светове и вселен
На: 2016-09-23 18:27:38 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2981 прегледа
България е много по-древна, отколкото предполагаме, а бъдещето й ще бъде още по-славно.  Ива Сапунджиева, автор на предаването „Знаците“, излъчвано по Военния канал, проведе уникален разговор с Деян Колев – енергиен защитник и автор на книги. Той е прекарал известно време в подножието на Рила, където осъществил контакти със същества от други светове. ИДЕЛ е паралелната Вселена ... още
На: 2016-01-25 10:56:05 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4283 прегледа
След смъртта си хората попадат в паралелен свят, за да възкръснат отново! До това заключение стига американският професор от университета на Северна Каролина, Робърт Ланц цитиран от Федерал Прес. Според него, човешкият живот е подобен на растенията, които поникват, разцъфтяват, увяхват и умират, а след това отново се връщат към живот. От това можем да заключим, че смъртта на човека - не е краят. ... още
На: 2016-07-07 17:14:17 преди: 1 година / 4 гласа / 18 точки / 1 коментара / 3523 прегледа
Всички сме чували за времеви портали. Виждали сме ги на кино, в книги и компютърни игри. Някои от тях са "тунели" към отдалечени места, а пък други са входове към миналото или бъдещето, а има и такива, които водят към други измерения. Обикновените хора вярват, че става въпрос за измислици или просто научна фантастика, но истната е, че тези портали съществуват и се използват от древни времена до ... още
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X