Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Конспирации

Agenda 21: План на ООН за депопулация на 95% от Земята?? (ВИДЕО)

Agenda 21 е план разработен от отдел на ООН свързан с устойчивото развитие на планетата. Според сайта на ООН, това е обстоен план, който да се приеме глобално, национално, место от организации в ООН, правителства и големи група.

Отнася се за всяка една област, чрез която човека влияе на околната среда. Документът е с големина от 70 страници и може да бъде прочетен ТУК, а доразработката в рамките на Agenda 30 може да прочетете ТУК (около 30 страници).

Проблемът обаче е, че много хора подозират, че това е един план за депопулация на населението и всички тези документи са просто параван. Разбира се, това за сега е теория на конспирацията, която не е доказана от никого.

Посочвам обаче пример с един друг план, който е по-близък до българина и свързан с преминаването от планова към пазарна икономика – Ран-Ът. Всички знаем обаче какви неща се говорят за него. Тук ситуацията е на същото ниво.

Прикачвам едно видео за Agenda 21, а ТУК може да видите един доста популярен филм свързан с идеите за депопулация на Земята, който е може би най-подробния материял по темата към момента.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1790 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-10-14 16:00:26 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 2586 прегледа
Технологии: Космонавтите от Международната космическа станция заснеха Земята през илюминатора на станцията. Видеото: ... още
На: 2018-05-19 14:48:08 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 292 прегледа
Конспирации: В Интернет се появи клипче, на което се твърди, че са показани кадри от Международната Космическа Станция. На тях се вижда как два неидентифицирани летящи обекти излитат от Земята. Единият кораб е литнал в 14:35 часа британско време, вторият в 14:39. Вижте сами и преценете до колко е достоверно:   ... още
На: 2016-12-01 07:36:21 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 788 прегледа
Новини: Компанията Google показа с помощта на услугата Timelapse видео, на което може да се види, как се е изменила Земята през последните 32 години. В краткото видео са показани изсъхнали морета и стремителния ръст на градовете, както топенето на ледовете и изчезването на горите. Еколозите са отбелязали осем региона, които предизвикват у тях най-големи опасения, в това число топящите се ледници в Аляск ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X