Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Конспирации

Agenda 21: План на ООН за депопулация на 95% от Земята?? (ВИДЕО)

Agenda 21 е план разработен от отдел на ООН свързан с устойчивото развитие на планетата. Според сайта на ООН, това е обстоен план, който да се приеме глобално, национално, место от организации в ООН, правителства и големи група.

Отнася се за всяка една област, чрез която човека влияе на околната среда. Документът е с големина от 70 страници и може да бъде прочетен ТУК, а доразработката в рамките на Agenda 30 може да прочетете ТУК (около 30 страници).

Проблемът обаче е, че много хора подозират, че това е един план за депопулация на населението и всички тези документи са просто параван. Разбира се, това за сега е теория на конспирацията, която не е доказана от никого.

Посочвам обаче пример с един друг план, който е по-близък до българина и свързан с преминаването от планова към пазарна икономика – Ран-Ът. Всички знаем обаче какви неща се говорят за него. Тук ситуацията е на същото ниво.

Прикачвам едно видео за Agenda 21, а ТУК може да видите един доста популярен филм свързан с идеите за депопулация на Земята, който е може би най-подробния материял по темата към момента.

Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1776 прегледа
Публикувано на: 2017-02-18 15:13:37
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Agenda 21: План на ООН за депопулация на 95% от Земята?? (ВИДЕО)
На: 2015-10-14 16:00:26 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 2569 прегледа
Космонавтите от Международната космическа станция заснеха Земята през илюминатора на станцията. Видеото: ... още
На: 2016-12-01 07:36:21 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 787 прегледа
Компанията Google показа с помощта на услугата Timelapse видео, на което може да се види, как се е изменила Земята през последните 32 години. В краткото видео са показани изсъхнали морета и стремителния ръст на градовете, както топенето на ледовете и изчезването на горите. Еколозите са отбелязали осем региона, които предизвикват у тях най-големи опасения, в това число топящите се ледници в Аляск ... още
На: 2017-10-10 11:18:07 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1133 прегледа
В мрежата се появиха видеодоказателства, че Луната е база на извънземни. В научните среди битува мнение, че спътникът на Земята представлява изкуствен междузвезден кораб. Дадената теория се подтвърждава и от минискриптове на шумерите позоваващи се на това, че на Луната има различни постройки, който хората бъркат с природни образувания върху ландшафта на спътника на Земята. ... още
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X