Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Геополитика

Американците искат да ни вкарат във война, ще изпращат танкове и армия в Естония и Източна Европа

Американското представителство в Талин, столицата на Естония съобщи, че в страната ще бъдат изпратени танкове и малка армия през февруари месец 2017 година.

Военното снаряжение се очаква да включва 10 танка модел M1 Abrams, 4 БМП Bradley, известен брой бронирани машини и армия от 120 войници.

Естония ще може да разполага също с понтонни машини и безпилотни самолети. Ще бъдат на девет месечен цикъл, а целта им ще включва, освен всичко друго и да предпазят страната от евентуални военни действия от руска страна.

"Укрепване на сигурността" го наричат американците, които планират да изпратят в Източна Европа армия от 4000 дупи, 500 бойни машини, от които 100 танка. Цялата тази техника ще бъде разположена в различни страни в Източна Европа, в това число и в България.

По този начин американците планират да ни защитават от евентуална агресия от страна на Русия, с която не ние имаме проблеми, а американците.

Вие усещате ли руска военна агресия насочена към България? Най-много американската "сигурност" да ни вкара в поредната война. Иначе за какво са ни танкове?

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 коментара | 599 прегледа
Публикувано на: 2016-04-09 11:34:14
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Американците искат да ни вкарат във война, ще изпращат танкове и армия в Естония
На: 2017-01-07 10:02:01 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1308 прегледа
В Германия беше доставено американско въоръжение, предназначено за държавите от Източна Европа. Разтоварването на танковете, самоходните артилерийски оръдия и друга техника се стоварват на пристанище Бремерхавен. Освен това в близките две седмици в Европа ще пристигнат около 3 500 американски военнослужещи. Разполагането на техниката и войската се извършва в рамките на новата фаза на операцията A ... още
На: 2017-12-25 11:13:00 преди: 2 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 983 прегледа
В Сирийската армия още от съветски времена е запазен не лош парк от танкове Т-62 и Т-72, но те вече са остарели. Освен това е очевидна критичната уязвимост на Т-72 от старите серии против съвременните противотанкови ракетни системи TOW. Американците доставяха тези ПТРК на поддържаните от тях сили на „умерената опозиция”, но те достигнаха до крайните терористи. Отчитайки потребностите ... още
На: 2017-01-03 10:08:39 преди: 1 година / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 15179 прегледа
От една седмица немската преса е изключително притеснена от масивното разгръщане на войски на САЩ и НАТО, които се разполагат на теротирята на Полша и балтийските държави. Според изявление от Центъра на въоръжените сили пред немската преса федералната армия на Германия от 30 декември ще провежда Atlantic Resolve, като ще прехвърли американските военни части в Бремерхафен. Това е част от операция ... още
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X