Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Ана Цолова отврати потребителите на FaceBook с държанието си!

Ана Цолова за втори пореден ден използва ефира на Нова телевизия, за да покаже огромната си мъка за смъртта на Джордж Майкъл, като тотално игнорира смъртта на 92 човека загинали в Русия на Коледа. След — като вчера сутринта използва на максимума почти цялото предаване Здравей България, за да скърби публично за починалия Джордж Майкъл, а за загиналите в Русия през зъби отдели едва няма и 3 минутки, тази сутрин тя продължи отново по същият начин все едно трагедията на 92 загинали трагично човека е едно нищо със смъртта на някой си певец, който на всичкото отгоре сам си е попилял живота.

Това, обаче не остава незабелязано от хората и те започнаха да реагират във FaceBook. Вижте някои реакции:

Сърдечна недостатъчност. Джордж Майкъл.

Недостатъчна сърдечност. 92-ма загинали.

 

Няма по-безочлив и лицемерен човек от българските журналисти.Не стигна,че вчера цял ден ронят сълзи за Джордж Майкъл,ами не спряха през целия дзен,та и от сутринта.Такава тъга,такава скръб чак ми се поовдига.Да,голям изпълнител,талантлив и педал.Страшна загуба,света не е същият.А там в Русия загинаха 95 човека.Сред тях и журналисти,талантливи певци,истински хора.Тях просто ги споменаваме ей така проформа.Колкото да не кажат,че не го отчитаме.Колко руски семейства потънаха в скръб,цяла Русия е в сълзи.Чудовищтно,отвратително и низко журналистическо поведение.Цяла сутрин да ме занимават сд това как се е заразил със спин,в коя тоалетна го хванали да мърсува с мъж и т.н и т.н Измерваме достойнството на толкова много хора,тръгнали да зарадват войници рискували живота си за свободата на един народ с" великата кариера" на хомосексуалисти.Всички журналисти на гей парад ги призовавам аз.Срам ме е,гнус ме е и съм отвратена.

 

Ана Цолова отдели почти целия сутришен блок на Нова, да реве за един гей и наркоман, а за загиналите в катастрофата от вчера през зъби едва 5 мин.

 

Всичко това и мен страшно много ме възмущава. Да се тръби до затъпяване колко велик бил някакъв наркоман,хомосексуалист . Че всички българи страдали за него. ВСИЧКИ НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ СТРАДАТ ЗА НЕЛЕПАТА СМЪРТ НА ЛЕГЕНДАРНИТЕ АРТИСТИ И ЖУРНАЛИСТИ! А нишите ТВ журналисти кучета да ги ядат, че са блюдолизци немислещи и нечувстващи народа. Ще ме накарат да не гледам БГ телевизия.

 

Ореваха света за спиносания наркоман при положение че съществува такава огромна трагедия, такава загуба на истински герои. Каквато и да е политиката на скапаната им телевизия, това минава всички граници. Не само са некадърни, но и слабоумни.

Тези и още хиляди реакции предизвика в хората Ана Цолова, медията, която представлява НОВА, както и останалите родни телевизии в хората!

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 6 ком. | 34383 прочита
Линк:
№ 1 Добавен от гост: Иван На: 2016-12-27 19:14:42 Хaресва ми 3
guest-coment-872
Аз също съм спрял да гледам "нова" и бТВ.
№ 2 Добавен от гост: луй На: 2016-12-27 22:46:40 Хaресва ми 3
guest-coment-874
Уяде се и каквото и се каже това говори,иначе нямя 8000лв заплата +бонуси!Да артистите от АЛЕКСАНДРОВ са стойностни и заслужават поклон,а този обратния си е виновен сам
№ 3 Добавен от гост: тони На: 2016-12-28 14:55:21 Хaресва ми 3
guest-coment-876
Прави сте за всичко и съм съгласна с вас...но не е добре да се говори за мъртвите лошо...бил наркоман..бил не знам какъв...вече е все едно какъв е бил,но е нелепо да се пренебрегва другата голяма трагедия и болката на хората...а Цолова наистина ако има как да я махнем ще е най добре.Държи се доста самохвално и нагло сякаш всички са и в краката..откъде взе това голямо самочувствие и лошото е,че и кротичкият Виктор май ...тръгна по нейните стъпки....Да спасим и него от този кит!И не разбирам защо имат такива нереално високи заплати-с какво ги заслужиха и какъв е приноса им за нашето общество?
№ 4 Добавен от гост: Елтън Джон На: 2016-12-28 17:40:21 Хaресва ми
guest-coment-882
Ани Цолова е блестящ водещ и журналист, а това че некакви склепани дърти комунисти четат някакъв измислен сайт е много забавно. И да - Джордж Майкъл е име познато в целия свят, а некви руски пляски си ги знаете само тези дето страдате по отдавна миналата ви комсомолска младост и нещастен, беден и ограничен до почивки на село живот!!)))
№ 5 Добавен от гост: На: 2016-12-28 17:53:55 Хaресва ми
guest-coment-883
Абсолютно нормално. Джордж Майкъл е мнооооого по харесван и популярен от военен руски мъжки хор. Мир на праха им, но е точно така.
№ 6 Добавен от гост: На: 2017-01-03 14:54:38 Хaресва ми
guest-coment-931
Хах,Майната им и на руските войници,майната им и на журналистите.smile)) Едните са едни идиоти дето доброволно тръгат да се тепат на сигурна смърт, другите са клюкарници дето клюкарстват и измислят псевдо-новини,за да си припечелат хонорара.smile) Джордж Майкъл ще бъде запомнен завинаги и от всичкиsmile) R.I.P.
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-11-25 12:23:21 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 703 прегледа
Други: Сигурността на профилите на потребителите е главна мисия за Facebook. Това казва Алекс Стамос, който е главен директор по сигурността на Facebook, по време на конференцията Web Summit в Лисабон, цитиран от онлайн изданието CNET. Компанията има мащабна и специфична стратегия за защита на потребителите и това включва изкупуване на пароли за техните профили от черния пазар. "Оказва се, че можем да и ... още
На: 2016-04-15 13:55:17 преди: 2 години / 5 гласа / 12 точки / 0 коментара / 3358 прегледа
Новини: Сутрешния блок обикновено е предаване, в което се информираш по важните теми от последните дни и виждаш как различни хора, които са засегнати от тях или разполагат с екаспертно мнение, ги коментират. Тази сутрин обаче, сутрешния блок на Нова телевизия беше много различен. В продължение на 3 часа видяхме едно празно студио. На екрана гледахме само Ани Цолова, без Виктор Николаев. На всичкото отгор ... още
На: 2016-11-12 09:01:13 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 989 прегледа
Технологии: Една от най-голямата в света социална мрежа Facebook погрешно обяви смъртта на стотици свои потребители чрез публикуване на съобщения на тяхните страници с подходящо съдържание. Дори съобщение за смъртта си на личната си страница получи и основателя на социалната мрежа Марк Зукърбърг. Според онлайн портала "Gizmodo" за кратко време на личните страници на някои потребители на социалната мрежа са п ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X