Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео Туризъм Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Новини

Аналитик разкри истинските апетити на САЩ по отношение на Венецуела

Както счита аналитика Даниел Шоу, така наречените “умни” санкции на президента на САЩ Доналд Тръмп по отношение на Венецуела са наложени в интерес на програми на Вашингтон по “смяна на режим” и “реколонизация” на тази латиноамериканска държава.

Шоу твърди, че Америка използва във Венецуела пропагандна кампания за продвижване на изборите и демокрацията, за да навреди на държава богата на нефт.

Министерството на финансите на САЩ въведе нови санкции по отношение на Венецуела след избрания в страната нов ръководен орган, на който му беше поръчено да пренапише Конституцията.

Експерта заявява, че САЩ и “международното общество” никога не са изпитвали проблем с многовековната корупция и авторитаризъм във Венецуела до 1999 година, когато президент стана Уго Чавес.

По думи на Шоу, причината за противодействие на САЩ с новото правителство на Венецуела е, че те преследват нови социални и икономически задачи и твърдо настаяват за “самоопределение”.

Шоу също отбелязва, че такива международни организации, като Международния валутен фонд и Световната банка се стремят, колкото могат по-бързо да обесценят боливара – националната валата на Венецуела.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 296 прегледа
Публикувано на: 2017-08-28 14:38:06
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Аналитик разкри истинските апетити на САЩ по отношение на Венецуела
На: 2016-08-05 09:31:05 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 456 прегледа
Неизвестно лице е извършило покушение в затвор Алайон, град Маракай, намиращ се на запад от Каракас във Венецуела съобщи БТА. По време на традиционно за затвора сбиване между затворници, неизвестен е подхвърлил две бомби, които са убили на място седем души, а други близо 50 са били ранени. Затворите във Венецуела са пословични с беззаконието, което цари в тях. Поради ширещата се престъпност мест ... още
На: 2017-11-05 07:30:25 преди: 3 месеца / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 721 прегледа
На 2 ноември 2017 г. Президентът на Боливарска Република Венецуела Николас Мадуро обяви, че правителството няма възможност за изплаща своя дълг. Какво е известно? Факт е, през 2016 г. брутният вътрешен продукт на Венецуела намалява и инфлацията е повече от 250%. Днес държавата е с разрастваща катастрофална криза със съответните последици. Какво обществеността не знае? Неизвестното е наличието във ... още
На: 2016-05-16 08:48:12 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 751 прегледа
"Принципният" гръцки премиер, Алексис Ципрас, се оказа, че не е толкова принципен. Премиерът, заедно с Николас Мадуро, президента на Венецуела успели да се забъркат в сексуалните интриги, които играел посланика на Венецуела в Гърция. Гръцките медии обаче гръмнаха с подробности за жалката история, в която е бил замесен и техния любимец. През 2013 година, когато Ципрас е бил лидер на опозицията уми ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X