Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Арестуваха и държат изолирани журналисти на Биволъ, които щяха да разкрият историческа далавера!

На 13-ти септември вечерта се случи нещо, което е показателно за състоянието, в което България. България е окупирана, България е в робство. Превзети сме от корумпирани бюрократи-престъпници, които са готови на всичко, за да постигнат целите си и да се облажат с народните милиони.

Препечатваме статус на Биволъ, който се касае до задържани журналисти, които са били на път да разкрият една от най-големите далавери в историята!

В България започва диктатура!!

Тази вечер нашите колеги Димитър Стоянов и Атила Биро от Rise Romania бяха задържани от радомирски полицаи по време на журналистически репортаж. Atila днес е говорил на международна конференция в София за измамите и злоупотреби с обществени средства: "Заедно срещу завладяването на държавата" и за #ДжиПиГ*йт.

Колегите ни са отведени в ОДП Перник, защото се опитаха да заснемат как на дупка в полето край с.Егълница, община Ковачевци, се изгарят документи, свързани с разследването ни за аферата #ДжиПиГ*йт. От РПУ Радомир, РПУ Перник и ОДП Перник отказват да ни съдействат, за да се свържем с тях.

Никаква връзка с колегите ни няма вече 3 часа. От ОДП Перник с най-циничен тон отказват да ни дадат каквато и да било информация и затварят телефона. Свидетели сме на безпрецедентен полицейски произвол над журналисти! Тази репресия ще бъде направена достояние на всички международни организации и институции, които се занимават със свободата на словото и погазването на демокрацията в света! Скандалът е колосален!

МВР охранява унищожаването на документи доказващи чудовищна корупция засягаща най-високите етажи на властта, ограбващи обществото в комбина с олигархичната мафиотска структура!! Всъщност МВР откровено се легитимира като бухалкаджийска банда на Мафията!

Източник

Още по случая:

Разкиха детайли за станалото със задържаните журналисти!

Угодно на управниците, от МВР отричат за задържаните журналисти на Биволъ!

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-09-06 15:19:45 преди: 3 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 822 прегледа
Новини: Арестуваха кметът на Букурещ поради подозрения за корупция. Прокуратурата работи от много време по случая и е събрала достатъчно улики и информация, за да задържи Сорин Опреску и да го даде на съд. Става на въпрос за далавера, при която фирми получават обществени поръчки, а в замяна дават под масата на кмета част от печалбата си. Става на въпрос за общо около 30%, от които 10% си остават за кмета, ... още
На: 2018-09-14 11:41:24 преди: 2 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1346 прегледа
Общество: Съобщихме ви за задържането на журналист от Биволъ и негов румънски колега. Всичко е във връзка с разследването #ДжиПиГ*йт. То бе представено от румънските колеги на Биволъ от Rise Romania. Те са запознали ОЛАФ с него вчера. Касае се до измама с европейски средства за земеделие. Двамата журналисти тръгват по следите на далаверата и се натъкват на горене на документи. Искат да направят репортаж, с ... още
На: 2017-01-24 09:05:58 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 981 прегледа
Новини: Канцлерът на Германия Ангела Меркел вече осъзна, че светът влиза в нова историческа епоха, пише Reuters. «Четвърт век след обединението на Германия и приключването на Студената война окончания е възможна нова историческа епоха да замени сегашната», отбелязва Меркел. По нейни думи прозрачността, а не популизма или изолацията ще стане решение на този световен проблем, като глобализацията. «Ние ни ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X