Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Атаките били планирани и координирани. Е, и? По-леко ли ви става от това?!!

В последните дни все по-често четем и слушаме една непонятна наглед мантра: че сексуалните посегателства и атаките в Кьолн и други германски градове били предварително планирани и координирани. Така впрочем се изказа и германският министър на правосъдието Хайко Маас: "„Когато такава орда се събира, за да наруши закона, това изглежда под една или друга форма планирана акция. Никой не може да ме убеди, че това не е било координирано или планирано”, казва министърът пред неделното издание на в. „Билд”.

Чета подобни обяснения и от сподвижници на политкоректната политическа линия у нас.  Защитниците на Брюкселското статукво и на властта дават мило и драго да се впишат с позитивен знак във всеобщия гняв... Очевидно с опит да омаловажат или да оправдаят по някакъв начин поведението на тези, от които зависи целият този кошмар да беше предотвратен и неутрализиран по някакъв начин.

Е, и? Какво от това - бих запитал! По-леко ли ви става, дори или ако сте прави? Случилото се отвори кутията на Пандора. При това изникват все повече и по-нелицеприятни подробности.

Планиран, организиан, координиран - факт ли е, че властта е безсилна и не си върши работата както трябва? Какво ги греят обикновените хора тези заключения, когато животът им се превръща в кошмар, който преобръща с главата наопъки всекидневния ритъм, режим, поведение на отделния индивид и близките му.

Честно казано, не разбирам наукообразния и конспиративен смисъл на подобни приказки, дори да имат някаква логика. Може би искат да ни внушат, че властта ще разкрие организаторите, вдъхновителите, т.е - истинските виновници за случващото се?! А може би искат да ни кажат, че "редовите изпълнители" на "поръчката" нямат вина и трябва да се гледа на тях снизходително?!

Блажени вярващите! Чак за такива идиоти ли ни имат - и нас, и германцците, и всички простосмъртни европейци. Слава Богу, все повече хора се събуждат за истината - че европейските правителства и т.нар. елит покрай тях са част от проблема, а не от неговото решение.

Валентин Георгиев

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 ком. | 1547 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-01-07 20:47:13 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1328 прегледа
Новини: Във Финландия в новогодишната нощ са били планирани същите престъпни деяния с участието на бежанци, наподобяващо на станалото в Кьолн, където бяха нападнати повече от 100 жени. Тази информация беше потвърдена днес от полицията. "Полициите са имали информация, че във Финландия в новогодишната нощ също са планирани подобни безчинства", съобщава министъра на външните работи Петтери Орпо. По негови д ... още
На: 2015-11-14 16:09:49 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2870 прегледа
Политика: Руският президент Владимир Путин поднесе съболезнования на френския народ след кървавите нападения в Париж и заяви готовността на Русия да помогне на Франция в разследването на атентатите, съобщи в. „Взгляд”, цитиран от Руски дневник. „Разчитаме хората, които стоят зад атаките, да понесат заслуженото си наказание”, съобщиха още от Кремъл. Над 120 души бяха убити в нощта с ... още
На: 2018-05-02 13:02:28 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 974 прегледа
Геополитика: Израелски самолети Ф-15 са бомбардирали база в Хама, Сирия в събота срещу Неделя – това е всеизвестно. Вече обаче знаем защо и как. Оказва се, че там са били доставени ПВО ракети на Иран. Информацията е от трима американски източници за NBC News. Има индикации, че Израел се готви за война с Иран и търси подкрепа от САЩ. Сирия потвърждава, че две техни бази са атакувани. Атаките са били толк ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X