Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Технологии

Автомобилите VOLVO с нова уникална опция!

Шведската компания Volvo стана първа в историята на производителите с наличието на опция за своите автомобили ползване на "Скайп". Засега функционалността на програмата е ограничена и ще се появи не на всички модели.

Първият "Скайп" ще бъде синхронизиран само на 90 собственика на автомобили Volvo - модели: кросоувър XC90, седан S90 и високо проходимия V90.

Видеовръзката в автомобилната версия на приложението няма да бъде достъпна от съображение за безопасност зад волана.

Но, собствениците на тези автомобили ще могат да звънят и приемат повиквания, да организират телефонни конференции, да общуват веднага с няколко събеседници, както и да записват разговорите.

Програмата е изцяло интегрирана в мултимедийната система на автомобила, като ще може да бъде стартирана, както чрез сензорен дисплей от предния панел, така и чрез помощта на бутон вграден във волана.

Шведската марка първа сред останалите производители се реши да внедри Skype в мултимедията на своите автомобили, като в перспектива компанията представя още един свой IT-проект, разработен съвместно с Windows.

Става на въпрос за програмата Cortana, която е виртуален персонален асистент, който разпознава гласови команди и помага да се организират и планират задачи чрез помощта на контекстуални подсказки.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-02-29 21:36:24 преди: 2 години / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 33860 прегледа
Новини: Читател: Откраднаха ми автомобила от паркинг във "Възраждане" - град Варна! Някой виждал ли, е това Ауди? Нова мода тръгна из автоджамбазите! Пазете си автомобилите, поради голямото търсене на части в OLX и свободната продажба чрез пратки в цялата страна през Еконт, масово се крадат автомобили и се разглобяват за части. Същата нощ друг автомобил е осъмнал без джанти ..... Така автомобилите ... още
На: 2016-08-27 18:56:20 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3807 прегледа
Забавно: Уникална табела и дано важи буквално, и се изпълнява от Общинското ръководство, което я е поставило относно заплатите на служителите им. Подобни табели трябва не само да фигурират на общественни места,но и да се спазва стриктно написаното. И когато се спази всички ще са доволни!!! ... още
На: 2017-01-10 11:33:59 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 612 прегледа
Други: Предстои един от най-вълнуващите дни в живота Ви, а именно Вашият Сватбен ден. За да бъде необикновен, незабравим и неповторим доверете се на Сватбена агенция „УНИКАЛНА”. Ние знаем какво можем и ще го направим за Вас с удоволствие и желание. За организацията, декорацията и аксесоарите не се тревожете, а на нас оставете. За всяко Ваше събитие, ние ще Ви предложим уникални идеи, ка ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X