Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

Баба Недка е на 75 - гледа 9 деца и работи допълнително! Трогателна история!

Запознайте се с баба Недка. От работа се е прегърбила, присвита в ежедневието и спомените, но не се е отказала и един път. Отгледала е цели 22-ма наследници. Сега е ред на 23-я - Светослав, който е нейн правнук и е на 5 месеца.

„Всяко ми е мило и всяко ми е на очи. Не мога да откажа, нито от едно не мога да откажа. Всяко бяга при мене”, категорична е баба Недка.

Бабата сама отглежда четирите си собствени деца. След това поема грижа за децата на дъщеря си, която починала много млада. Когато се погрижила и за тях, на хоризонта се появили внуци и правнуци. Сега заедно живеят 10 души от семейството. Единственият постоянен доход е нейната пенсия от 150 лева.

Нагърбила се е със заем, за да купи дърва. Готви на една малка печица, пере на стара пералня. За съжаление няма хладилник. Налага и се и да работи допълнително. От години гледа стари хора срещу 2 лева на час. Грижи се и за много от безкрайната домакинска работа.

„Искам почивка, ама къде я тази почивка? Ей я, почивката, как сме наредени като шишенца”, казва баба Недка. Сега от някъде трябва да намери пари за тока, който не е платен, че да не останат и без него.

„Кой да ми дава сила? Сама се утешавам, всичко сама правя”, допълва тя.

В Интернет обаче хората се възмутиха защо аджеба младите хора не се хванат на работа. Все нещо ще припадне, защо чакат на старата жена да се грижи за тях. Бива ли такова нещо, питат е те.

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: На: 2017-11-08 18:46:27 Хaресва ми
guest-coment-2365
Добре казвате мизерни заплати а като седиш в кьщти ше вземеш повече ли или ще чакат на бабата замислете малко
№ 2 Добавен от гост: На: 2017-11-09 06:06:42 Хaресва ми
guest-coment-2367
https://m.youtube.com/watch?v=iFIlQ71dTrM
Napravete si izvodite pregledaite videoto
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-08-15 22:54:16 преди: 1 година / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 2700 прегледа
Видео: Една интересна история за баба на 84 години. Името й е Един и живее в Сиатъл, САЩ. Притежателка на къща на атрактивно място, което попада в полезрението на строителна компания. Корпорацията крои планове да купи къщата с прилежащия имот, за да построи търговски център. Баба Един отказва атрактивното предложение. Казва "не" и когато й предлагат милион долара. В крайна сметка баба Един не продава с ... още
На: 2018-05-24 08:34:17 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 486 прегледа
Общество: Мишо Шамара публикува трогателна снимка, която разчувства потребителите на социалната мрежа. На нея момченце в одърпани дрехи, влачещо торби с боклуци, е спряло пред детска площадка и наблюдава децата, които си играят безгрижно там. Едва ли има нещо, което може да се добави, но ето какво написа той: "Ето една снимка която ме накара да има буца в гърлото. После ми говорете кой какво." ... още
На: 2015-08-09 10:15:30 преди: 2 години / 7 гласа / 18 точки / 0 коментара / 5625 прегледа
Видео: Едно интервю в което пророчицата Баба Ванга разказва за това как вижда народа през нейните очи. Има един горе, той гледа, вижда всичко. Човеците различни са казва тя. Има и добри има и лоши. Гледаш го човешки въпрос носи, а зверски мисли в него... А друг гледаш - хубав човек хубаво мисли... Видеото: ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X