Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Българинът има 500 години генетичен опит с исляма, а Централна Европа едва сега започва!

Да погледнем истината в очите! Бъдещето, което ни очаква не е розово, особено за тези, които са извън страната. Ако преди известно време да избягаш "на запад" бе решение на мизерията, то сега адът в друг аспект настъпва и там. Сега къде ще бягаме?

Мнението на бивш кандидат за вице президент Христо Бойчев е още по-категорично:

"Това е само началото. Какво да очакват при нарушен полов баланс на общността? Един милион млади мъже без жени и без задръжки — те ще подгонят и мъжете накрая. Сексуалният запор избива в агресия, особено в ислямските култури, където жената не е човек. Така става, като се отваря спонтанно границата пред неконтролирани орди.

Ще се оправим само с внос на жени. Как иначе ще овладеят този хормонален потенциал? Накрая ще внесат и един милион арабски жени в Германия да компенсират дисбаланса.

В арабската традиция жената не работи и Евросъюзът ще трябва да ги издържа. А и да ги стимулира финансово, за да дойдат. На мъжете не знам кой им плащаше пътните разходи, но на жените ще ги платим ние.

Така ще стане. Ще внесат един милион арабски мюсюлманки и ще се оформи Германски халифат в сърцето на Европа, защото мюсюлманите не се интегрират, а живеят в анклави с висока раждаемост. Дано не сформират и ислямска държава, но опити ще има.

Нашата съдба ще се определи от квотите за разселване — ние не сме дестинация за тях, но ЕС ще ни задължи компенсаторно с финансова квота. Така че, като ни изпратят няколко арабски квоти, ромският ни проблем ще се вдигне на квадрат.

Българинът има 500 години генетичен опит с исляма, а Централна Европа едва сега започва.

Денят на раздялата ни с исляма — 3 март, е национален празник.

И не случайно.

Има и някои неща, които познаваме по-добре от Европа.

Например дали ислямът е религия или политика…"

 

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-01-17 15:48:12 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 1672 прегледа
Геополитика: "Либералната демокрация си събу гащите пред исляма, а нелибералната на Орбан се защити от исляма и сега всички, които го критикуваха, че е фашист, следват неговия опит и издигат огради на границите, само че ги наричат технически съоръжения. Десницата в Унгария и десните политолози вече говорят за неолиберален фашизъм. Тоест за опит да бъде разрушена Европа, границите й да бъдат уязвими, национални ... още
На: 2016-03-27 09:45:52 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1059 прегледа
Новини: Оформя се нова специалност в най-достойния българския университет. Тя ще бъде към Богословският факултет на СУ "Св. Климент Охридски" и ще се казва "Религията в Европа", която ще подготвя студентите в религиите християнство, юдаизъм и ислям. Документите за желаещите да изучават новата перспективна за Европа специалност ще се подават до 20 май, а приемът ще става по бал или изпит по теология. Как ... още
На: 2016-12-26 17:46:01 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2165 прегледа
Свят: Българинът е патриархален с гена си – ние в стомаха си сме патриархални и това трудно може да ни се отнеме. Българите се стичат от всякъде, за да са заедно тези дни, заяви за bTV дългогодишният ни посланик в САЩ Елена Поптодорова. Във връзка с политическата криза тя каза: "Българинът отстоя и на това политическо вмешателство в празничността през тези дни. Това са пластове – има го и то ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X