Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Българинът има нужда от оръжие, за да се пази от битовата престъпност и политическите зверове!

Днес искам да поговорим за нещо, което ме тормози от известно време. Ще започна с няколко въпроса.

1. От колко години не се прави нищо, за да се повиши ефективността на полицията?

2. От колко години не се прави нищо, за да се елиминира корупцията, при малкото случаи, когато полицията действа ефективно, но се намира някоя връзка, за да се потули престъпление?

3. Дори полицията да работи ефективно, колко добра е тя в прекратяването на престъпления? Да, може би след като станете жертва на някое престъпление, те ще направят нещо. Но какво става в момента на извършването му? Няма как да има полиция на всеки квадратен метър. Тези няколко препратки водят към едно и също нещо! Българинът имат право да носи свободно оръжие.

Първо, за да може да се защити от нарастващата и свободно вирееща битова престъпност. Второ, за да може да се защитава от политическите врагове, които ни сриват живота – вътрешни и външни. Ще си позволя да цитирам изданието Война и мир, което разисква същия въпрос:

"Да, разбира се, понякога изнасилвачът или крадецът са тренирани достатъчно добре, за да могат със 100% сигурност да измъкнат заредено оръжие от ръцете на жертвата без да получат куршум. Такива случаи, обаче, са редки – едва ли са и 1% от всички. Натискането на спусъка на пистолета обикновено е почти инстинктивно; жертвата има всички предимства пред нападател, който се опитва да отнеме оръжието. Отнемането на оръжие изисква много дълги години на внимателни тренировки, самодисциплина и труд. Психологията необходима за такава самодисциплина е напълно противоположна на психологията на изнасилвача или крадеца; тя изисква посвещение, човек да полага усилия, да приеме да понася болка и да се откаже от сегашни удоволствия в полза на бъдещи придобивки.

Изнасилвачът и крадецът имат точно обратната психология: искат да добият ползи и удоволствия сега, без да се интересуват от последствията в бъдеще. Те не поемат рискове сега в момента; не обичат да понасят болка сега в момента. Целта е удоволствие, не болка.“

Процентът на абсолютно извратени престъпници, които ще поемат риска и болката от това да се изправят срещу въоръжена жертва е малък. Повечето отстъпват веднага щом усетят риск за живота си. Ще ви дам пример за ромите, които са един от най-големите фактори в битовата престъпност. Те избират жертвите си на база на това колко са беззащитни. Когато обаче нещата станат напечени, те се изпаряват.

„Така че, ако искате да сте свободни, изкарайти си разрешително за оръжие и тренирайте с него. И гласувайте за партии и политики, които да улеснят употребата на оръжието при неизбежна самоотбрана.“, даваме заключение ние и от Война и мир.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-06-22 16:26:25 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 460 прегледа
Свят: Още в началото на месец май Красимир Каракачанов от ВМРО предложи мерки, с който да се прекрати престъпното бездействие срещу битовата престъпност. След още дълга поредица от престъпни прояви в обществото през ВМРО припомня седемте мерки, предложени от парламентарната трибуна през миналия месец, а именно: 1. Засилване на полицейското присъствие в малките населени места. 2. Ангажиране чрез програ ... още
На: 2016-04-01 13:31:08 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 436 прегледа
Политика: ВМРО представи в НС 7 предложения, които ще намалят рязко битовата престъпност и ще повишат безопасността на хората в по-малките населени места. Предложението бе представено от лидера на партията Красимир Каракачанов. 1. По-засилено полицейско присъствие в малките населени места. 2. Това може да се осигури като се ангажират бивши полицаи и армията, които да работят за опазване на обществения ред. ... още
На: 2016-04-11 08:41:22 преди: 2 години / 4 гласа / 18 точки / 2 коментара / 21625 прегледа
Видео: Болният и промит мозък на огромна част от народа мислещ си, че Бойко велики го пази и защитава с постоянните му медийни изяви осеян от прожекторите им, се оказва чиста лъжа. Е не, че не го знаем де, изключаем верующите и платени драскачи, но нека пак да си лъсне истината. Във видеото ще станете свидетели как напълно спокойничко и лесничко се преминава границата ни с Турция, че дори хората и купон ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X