Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

България наказа самовлюбения Бойко Борисов, който си мисли, че всички го обичат!

Искам да спомена нещо по случай подадената оставка от премиера Бойко Борисов. Единственият, който е виновен за тази загуба е той и неговите действия. Манията му, че всички го обичат му изигра много лоша шега. Е, издигнаха магаре, но никой не го подкрепи.

Важно е да се отбележи, че генерал Румен Радев беше избран с много повече подкрепа, която БСП има. Много хора избраха да подкрепят Румен Радев, дори да не харесват БСП. Да, структурите и общностите около БСП помогнаха много, но Радев е един успешен мажоритарен кандидат.

Това донякъде показва как ще изглеждат едни мажоритарни избори. Доказа се, че хората могат да гласуват за личност. Доказа се обаче и, че ако вчера се бяха провели изцяло мажоритарни избори, ГЕРБ щеше да ги загуби със своята личност.

БСП едва ли ще повтори този успешен резултат на следващи избори, но е много вероятно ГЕРБ да го направи. Време е ГЕРБ и Бойко Борисов да осъзнаят до къде стигнаха и какво се случва, или пък може би по-добре да не го правят.

Румен Радев се оказа една личност, която носи лицето не на БСП, а на промяната, на протеста, на волята на народа за нов път на България. Цецка Цачева се оказа нито едно от посочените.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 4556 прочита
Линк:
№ 1 Добавен от: ivanmitev На: 2016-11-15 01:26:25 Хaресва ми
ivanmitev-coment-437
Все още обществеността не знае, че ГЕРБ са със страдания, защото запазиха сгрешена парична система.

Протестният вот срещу ГЕРБ в действителност е протестен вот срещу лошо влияние от прилагана сгрешена парична система.

Ако ГЕРБ бяха осъществили подобрение на парична система нямаше да са със сегашен протестен вот.

Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-06-13 13:19:17 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1259 прегледа
Спорт: Синът на президента Румен Радев, Георги, продължава със своите успехи – седмица след седмица. Този път той се прояви на фестивал в Албена. Талантливия футболист се състезава с отбора си Барокко Спорт на Олимпийски фестивал. Той отбеляза гол в мача срещу Бистришките тигри от Витоша. Кадри от попадението на младшия Радев се появиха във Фейсбук Имаше много шеги, че както баща му Румен Радев ... още
На: 2018-05-30 15:50:37 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 950 прегледа
Геополитика: Легендарният и очакван момент дойде! Ще започне срещата на Бойко Борисов и Владимир Путин. Усещайки как стоят нещата, Бойко Борисов започна с типичното си поведение още преди срещата. Той обяви, че се надява за обмяна на мисли по световните въпроси и най-вече Западните Балкани, но използва възможността и да се отблагодари на Путин. „Благодаря за възможността след толкова година за среща ... още
На: 2016-06-16 09:14:57 преди: 2 години / 4 гласа / 18 точки / 0 коментара / 10317 прегледа
Геополитика: Не ми трябва война отсече Бойко Борисов пред президента на Румъния, който му предложил на среща вчера България, Румъния, Турция и Украйна да направят общ фронт срещу Русия в Черно море. Целта на този фронт щяла да е да неутрализира Русия и да се бори с "руската агресия". За разлика от Борисов обаче Плевнелиев яхнал веднага идеята и готов заедно с военния министър Ненчев да се бият с Русия. Презид ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X