Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

БЪЛГАРИЯ ПИТА: #КОЙ е ИВАН ДИМИТРОВ ИВАНОВ?

Общо 37 компании са обект на притежание на лицето записано в търговския регистър под имената Иван Димитров Иванов.
Срещу голяма част от фирмите вече се водят разследвания от органите НАП, НОИ и Инспекция по труда за непогасени задължения, включително и от омбудсмана Мая Манолова. 

След справка в търговския регистър научаваме, че Иван Иванов изкупува фирми с ОГРОМНИ публични задължения към държавата, които след това, обаче, не са погасени. Когато работниците си потърсят правата, а органите следва да направят проверка, се разбира, че лицето не може да бъде открито. 

Сред общо 37-те фирми са регистрираните дружества на Николай Бареков като "БИ МЕДИА ГРУП" АД, което сега носи името ДЕЛФИН НЮЗ АД.
В търговския регистър все още не са въведени задълженията на фирмата, но НАП ни уведомяват, че такива съществуват и са в особено големи размери като отказват да конкретизират цифрата. 

Друга също скандална фирма е МАСТЪРС ООД, отново притежание на лицето Иван Иванов със задължение от 247 330,00 лв., данни валидни към 28.02.2018. ЗЕРО ГРУП ООД, пък е само с 395 907,00 лв., данни валидни към 28.02.2018, ЛИЦИУМ ЕООД със задължения от 201 802,00 лв. данни валидни към 28.02.2018. 

До тук само позовавайки се на горепосочените изчисления към момента Иван (който и да е той), държи общо публични фондове: 131 453,00 лв. А дългове към НАП са изчислени на стойност 845 039,00 лв. 

Според източници на Spodeli.eu, задълженията на лицето към момента са достигнали над милиард. А потърпевши от това стават и майки, които вече водят няколко дела за издирване на анонимния Иван Димитров Иванов. 

Според ТР други фирми, които са станали негова собственост са:
ЕЛНЕТ БЪЛГАРИЯ АД (71 880,00 лв. от 1 обществени поръчки BGN; 13 573,00 лв. като бенефициент на европроекти) , БУМЕРАНГ 69 ЕООД, ВУДИ ЕООД (което печели 46 000 лв от обществени поръчки), СИД-СЕЙД ЕООД, ТАРАН 7 ЕООД, ЮЛИТА КО ЕООД, ВИ-БУЛ ЕООД, ЕВРОДИЛ ООД, СТЕМБИЛД ООД, ШАНЕЛ-16 ЕООД (свързани с Първа Инвестиционна Банка), АНГЕЛ-МЮЗИК ЕООД, КАСТИНГ МАШИНА ЕООД (Отново свързани с Първа Инвестиционна Банка), МИЦОС - МАСЛИНИ И ЗЕХТИН ООД, ИБЕРА КОМЕРС ООД, 
ФЕНИКС СМОЛЯН ООД, Мидуестърн Карриер ЕООД, ФЕНИКС ПЛЕВЕН ЕООД и др. 

Пълният списък на фирмите, можете да видите ТУК

Оказва се, че  Иван Димитров Иванов е пряко свързан със строителни фирми, медии и банки. И по наши изчисления след 37 дружества, вписани на негово име, вероятно е мултимилиардер.

По данни на bivol.bg, лицето има вероятност да бъде: Агент "Алек", народен представител в Народното събрание, заместик кмет, директор на РЗОК и др. 

До момента реалната самоличност на Иван Димитров Иванов не е установена. 

#Кой е Иван Иванов? 

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-03-04 17:25:28 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 440 прегледа
Общество: Ще позволим ли един български лекар да бъде наказан за това, че е бил нападнат и е предотвратил собствената си смърт. Ще позволим ли да го накажат, че е убил Плъха, който го е нападнал. България днес се вдигна в подкрепа на доктор Иван Димитров. Разследващите установяват, че той е стрелял със самоделно оръжие. Стрелял е обаче едва, когато Плъха го е пробол в крака. Всички знаем какво е щяло да ст ... още
На: 2018-07-05 09:22:59 преди: 4 месеца / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 77 прегледа
Политика: Парламентът разглежда поисканата от БСП оставка на председателя на КЕВР Иван Иванов. Миналата седмица социалистите дадоха Иванов и на главния прокурор. Причината е сделката за ЧЕЗ с „Инерком”. Според левицата шефът на енергийния регулатор не е изпълнил Закона за енергетиката, който беше променен именно, за да може КЕВР да се намеси в сделката за ЧЕЗ. От Комисията за енергийно и водно ... още
На: 2016-06-14 17:31:28 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 613 прегледа
Новини: Български представители бяха на визита в Стокхолм. Делегацията се състоеше депутати, сред които и Иван Иванов, заместник-председател на Народното събрание. Едно от местата, които посетиха бе и бежански лагер близо до Стокхолм. Според Иванов, България да процедира като Швеция и да започне да внася бежанци, да ги обучава и квалифицира, вместо да вижда проблем в тях. Предложението му бе посрещнато с ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X