Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Българка размаза Валери Милионов за далаверата му с хотела и военните! ТОЛКОВА МНОГО ИСТИНА!

Колкото и да му се иска на Валери Милионов да изкара разследването на Слави Трифонов като партенка и с увъртанки да се изкара света вода ненапита, гражданите на Република България започнаха да си задават много въпроси.

Преди малко ми изпратиха разсъжденията на една българка по темата, за съжаление без нейното име, но може би е за добре. В данните и има няколко фактологически грешки (например за цените), поне според обясненията на Валери Симеонов, но въпросите си остават 100% валидни. Публикувам го без редакция и искам да чуя дали сте съгласни с нея, или не…

ДАЛИ ТВОИТЕ АДВОКАТИ ЩЕ ГЛЕДАТ ВНИМАТЕЛНО ШОУТО НА СЛАВИ МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА... ИНТЕРЕСУВАМЕ, ЗАЩО ТИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, КОЙТО СИ ДЕПУТАТ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ РАЗВИВАШ ЧАСТЕН БИЗНЕС С ДЪРЖАВНИ ПАРИ В ТВОЯ СОБСТВЕН МОТЕЛ, ХОТЕЛ-РЕСТОРАНТ - "КОЗИЯТ РОГ" В МАЛКО ТЪРНОВО, КАТО ПРИБИРАШ ПО 70 лв. ИЗДРЪЖКА НА ДЕН ЗА ВСЕКИ ВОЕНЕН ОХРАНИТЕЛ НА ГРАНИЦАТА НИ С ТУРЦИЯ, ПЛАТЕНИ ОТ ДЪРЖАВАТА ?

ИНТЕРЕСУВА МЕ С КОГО СКЛЮЧИ ДОГОВОР ТИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЗА ТАЗИ ДАЛАВЕРА - МЕЖДУ ТВОЯТА ФИРМА "СКАТ" И КОЙ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ДЪРЖАВАТА Е ОТ ДРУГАТА СТРАНА ? ИНТЕРЕСУВАМЕ И ТОВА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВНЕДРЯВАНЕТО ТИ КАТО ПОЛИТИК В ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА, ОСИГУРЯВАЩО ТИ ПОСЕЩАЕМОСТ В ТВОЯ ХОТЕЛ В ЛИЦЕТО НА ВОЕННИТЕ И ПРИБИРАНЕТО НА ПРИХОДИТЕ ЗА ТЕХНИЯ ПРЕСТОЙ ОТ ДЪРЖАВАТА ЛИ СЕ ФОРМИРА ТВОЕТО "ПРЕКРАСНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ" ОТ ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР ГОРАНОВ И СИЛОВАТА МИНИСТЪРКА БЪЧВАРОВА ?

НАГЪЛ СИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И СЛЕД ТЕЗИ РАЗКРИТИЯ ОТ ПРЕДАВАНЕТО НА СЛАВИ ТРИФОНОВ МОМЕНТАЛНО ТРЯБВА ДА СТАНЕШ ПРОКУРОРСКИ ЧОВЕК, АКО ЖИВЕЕМ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, А НЕ ДА ТОЧИШ ЗЪБИ ЗА МИНИСТЕРСКИ ПОСТ В ОЩЕ НЕСФОРМИРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОРИСОВ !

 

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: Хр.Христова На: 2017-04-27 09:04:26 Хaресва ми 4
guest-coment-1785
За съжаление всички са Валерисимеоновци. Ако не са такива, то няма да са депутати.Затова не искат мажоритарната система.Тя няма да ги допусне до властта,а съответно и да крадат.
.


№ 2 Добавен от гост: На: 2017-04-26 21:54:17 Хaресва ми 4
guest-coment-1786
Той лудия дето яде баницата се знае кой е,но я да каже с кого я яде?
№ 3 Добавен от гост: Власакева На: 2017-11-17 07:18:25 Хaресва ми
guest-coment-2382
АНОНИМКИ! ДОНОСИ ! ДС! Една жена каза, ЧЕ 100 г.БАБА МИ Е ЛЮБОВНИЦА НА ПУТИН !!!
КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА СИ СЛУЖИТЕ С АНОНИМКИ ! СЪЩО КАТО филма "ДУПКАТА на ЕЛЕНА с качулатия КИЛЪР" ! АМА КИЛЪТ ВЕЧЕ СЕ ЗНАЕ !!! ВИЕ - НА СЪД !!!
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-07-04 10:35:03 преди: 10 месеца / 2 гласа / 7 точки / 1 коментара / 2313 прегледа
За да се реши проблема с циганите това трябва да е на национално ниво, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия вицепремиерът Валери Симеонов. Трябва да се проведе мащабна дискусия с участието на всички институции, за да се стигне до реалното приобщаване на циганите към българския етнос. Основно трябва да се решат проблемите с гетата с капсулирането на общество, което живее в изолирани махали, з ... още
На: 2017-01-20 09:04:40 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2411 прегледа
Джанпаоло Пара е един от оцелелите от хотела, който снощи беше затрупан от снежната лавина, но съпругата и децата му все още се намират под снега. Пара е един от двамата, които са транспортирани на сигурно и открито място извън хотела. Той заявява, че за кратко е отишъл до автомобила си, когато снегът паднал изведнъж върху хотела. Аз бях отишъл до колата да взема нещо, когато в един момент се о ... още
На: 2016-01-16 11:46:05 преди: 2 години / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 798 прегледа
 След финален щурм извършен от военните за освобождаване на заложниците в хотел Сплендид в Уагадугубяха бяха освободени 126 заложника, а трима екстремисти бяха убити от силите за сигурност. Жертвите на терористите по последни данни са около 20 души.  Франция в лицето на президента Франсоа Оланд изказа своето недоволство и осъди терористичната атака над хотел Сплендид в столицата на Буркина Фасо. ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X