Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Бареков разпиля Бойко, ГЕРБ, мигрантите и измислените патреот! Добър или лош, закова ги на място!

Николай Бареков изригна срещу Бойко Борисов, плачещия Цецо, сподвижниците му и медиите, които му дават трибуна. Той направи обръщението си чрез своя личен Фейсбук профил. Поводът за коментара му е случилото се на магистрала Тракия като инцидент, но и изводите, които можем да си извадим това.

Бареков напълно изобличи борбата срещу инцидентите по пътя. Не става с магистрали и с акции за по няколко дни! Евродепутатът ни не пропусна да закове и политиците от Патриотичен фронт, които за пореден път доказват слабата си памет, по отношение на обещанията си към избирателите. Вижте изказването:  

"16-годишен без книжка уби 10 нелегални афганистанци, докато ги прекарва по магистралаТракия! А Борисов щеше да спира касапницата по пътищата? Ужким липсата намагистрали му пречеше?

А патрЕотите щяха да затварят границата и да ги спират нашествениците с оградата? Властта е заета да краде и хич не им пука ни за българите, ни за мигрантите.

Нелегалните афганци се разкарват като у дома си в България. Трепят Европа с бомби и атентати. Непълнолетни вече са в "бизнеса".

Лъжци, крадци, убийци. Това е, което имаме и това е, което ни управлява към момента. Както казва плачещият в студиото на Цолова...."

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-08-10 12:21:53 преди: 2 години / 4 гласа / 17 точки / 0 коментара / 2224 прегледа
Това е едно предание за сътворението на взаимоотношенията между божественият Бойко и раба божи Николай Бареков. В началото бяха само блажените слова, и герберите!!! Добър вечер, аз съм Николай Бареков намирам се в дома на Бойко у Банкя. Видеото: ... още
На: 2015-09-21 12:51:31 преди: 2 години / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 1080 прегледа
Поредната лицемерна постъпка на Николай Бареков и кликата му от ББЦ. От миналата година заблуждава хората, че е против Борисов и ГЕРБ, а сега им целува задните части. Партията обяви, че на някои места ще подкрепи кметовете на ГЕРБ. За сега в Бургас и Стара Загора. За мен е недопустимо да си против едно политическо движение и с това да печелиш политически дивиденти и в един момент да се водите ръка ... още
На: 2016-04-02 17:53:10 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1700 прегледа
Според Николай Бареков, Татяна Дончева няма място в политиката. Тя е един адвокат на мафията, който като политик се превръща в слуга на мафията. Това констатира той като един евродепутат и общественик от над 20 години. Бареков се нахвърли върху Дончева заради конференцията на Движение 21, която събра на едно място редовният абонат на темида Александър Томов, Атанас Атанасов от ДСБ, Бойко Великов ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X