Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Бареков засипа Бойко Борисов с гръм и мълнии: Полуграмотният Борисов, който се гаври с България с...

Днес сигурно Бойко Борисов ще го сърби и ще го боли, защото Николай Бареков го размаза с изказване. Да, Николай Бареков със сигурност не е светиня и той е един от политиците, които в най-добри случай не направиха нищо полезно за България. Не мога да си кривя душата обаче, че тук е на 100% прав за Б. Б. и неговото приятелче Цв. Цв.

"Преди два дни Бойко Борисов заяви, че купуването на гласове било „най-голямото престъпление срещу демокрацията“. Това по повод депутат от БСП, обвинен от Прокуратурата за същото. Само преди три години пак Прокуратурата обвини за същото престъпление, че и по-голямо, за фалшифициране на изборите Бойко Борисов и гаулайтера му Цв. Цв. за престъплението в Костинброд, което аз разкрих!

Съдът ги оправда, а обвинението отказа да протестира, Борисов и Цв. Цв. за трети път са на власт и наглеят до безкрайност. А аз плащам цената за моите разкрития с терор срещу личността ми, партията, която основах, репутация, семейство… Истината изглежда брутално подменена, а народът затъпял и оскотял от простащината и варварщината „на това, което имаме като ГЕРБ“.

Остава да попитам: Не ви ли стига фактът, че полуграмотният Борисов си купи държавата, правосъдието, медиите, опозицията и бизнеса, барабар със синдикатите, и вече се гаври с вас като подменя фактите и истината в негова угода по три пъти на ден?"

Мен друго ме вълнува повече. Нито ще оспорвам, нито ще давам нови факти, достатъчно добре е посочено. Защо една огромна група от хора в България продължава да следва доброволно и с желание партията ГЕРБ. Да, има корпоративен вот, има вот от администрацията, може да има и купени гласове. Факт е обаче, че има и огромна група от фанатизирани последователи на Бойко Борисов, които не могат да живеят без него.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-08-10 12:21:53 преди: 2 години / 4 гласа / 17 точки / 0 коментара / 2239 прегледа
Видео: Това е едно предание за сътворението на взаимоотношенията между божественият Бойко и раба божи Николай Бареков. В началото бяха само блажените слова, и герберите!!! Добър вечер, аз съм Николай Бареков намирам се в дома на Бойко у Банкя. Видеото: ... още
На: 2015-09-21 12:51:31 преди: 2 години / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 1088 прегледа
Политика: Поредната лицемерна постъпка на Николай Бареков и кликата му от ББЦ. От миналата година заблуждава хората, че е против Борисов и ГЕРБ, а сега им целува задните части. Партията обяви, че на някои места ще подкрепи кметовете на ГЕРБ. За сега в Бургас и Стара Загора. За мен е недопустимо да си против едно политическо движение и с това да печелиш политически дивиденти и в един момент да се водите ръка ... още
На: 2015-07-05 06:58:54 преди: 2 години / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 5091 прегледа
Видео: Ненормални въпроси и здраво циклене от Беновска към Бареков, а той се изнася като пръдня из гащи. Пита го защо плюе Бойко, а прилича на него както и дали точно Бойко Борисов го е назначил на работа в БТВ. Въпроса е, че и Беновска много фаворитка на Бойко, а на пресконференцията се прави на дръж ми шапката. Вижте видеото и си направете преценката сами, аз и двамата не мога да ги трая защото са си л ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X