Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Баща и братята на младеж извадиха очите му с лъжица, защото пожелал да се ожени за...

Един младоженец изпитва най-големият си ужас, когато ще се жени за любовта на живота си. Неговото семейство решава да го накаже по брутален начин, че ще се ожени по любов. Той се казва Абдул Баки и е от Насирабад, Пакистан.

В неделя казва на близките си, че прави сватба с приятелката си. Той помолил семейството си да предложат годеж на семейството на възлюбената. Вместо да му помогнат, баща и четирите му братя го хванали и му извадили очните ябълки с лъжица. Заключили майката в другата стая, за да не пречи.

„Казах на баща си и братята си, че искам да се оженя за момиче, с което имам връзка. Баща ми се съгласи отначало. Но три часа по-късно бях отведен в една стая от баща ми и четиримата ми братя, където ме вързаха за леглото и ми извадиха очите. Крещях им: „Какво правите. Но те не се вслушаха в молбите ми“.

„Баща ми използва задната страна на лъжица, за да извади първото ми око. Видях окото си да виси от очната кухина. След това той използва нож, за да отреже вената. Когато ми извадиха първото око им казах вече да ме оставят. Но те не ме послушаха и ми извадиха и второто“, продължава ужасяващия си разказ младежът.

Той започнал да им се моли да го убият след гаврата, но те отказали. Причината? За да служи за пример на момчетата в селото.

Другите му братя и сестри го откарват в болницата, разбирайки за случилото се от съседи. Бащата и двама от братята са арестувани, но другите двама се укриват.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 5681 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-04-30 10:08:11 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 11176 прегледа
Новини: Гигантска акула с дължина от седем метра извадиха гръцки рибари от остров Скопелос. Хищникът е изваден от братятя Брусианнис. Акулата е с тегло повече от тристта киограма и рядко може да се види в море близко до Гърция. През март тази година до Пелопонес е извадена четири метрова акула. ... още
На: 2016-11-07 18:02:02 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3481 прегледа
Новини: Това е може би най-бруталната атака от много време насам в Европа. Мъж на 33 години е нападната, извадили са му очите. Това е станало около 3 през нощта в неделя, в столицата на Белгия и по-точно Иксълс. Свидетел е видял жертвата да лежи на земята и се притекъл на помощ. Той открил, че и двете очи са били извадени от главата му. Веднага викнал спешна помощ. Белгиецът, който е от африкански произ ... още
На: 2016-03-03 10:03:24 преди: 2 години / 4 гласа / 16 точки / 0 коментара / 1612 прегледа
Новини: Наркодилърите се подвизават в Бургас. Те бяха закопчани при спецакция на бургаската полиция, извършена късно снощи. Полицаите открили 3 гр. амфетамин в дома им, в жк Зорница. Веществото е конфискувано заедно с две електронни везни и пликове. Вероятно спецчастите са очаквали да открият по-голямо количество дрога, но по-вероятно е братята да са подготвени за подобни изненади и да не държат уличаващо ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X