Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Бащата на отвлечения Адриан събира луди пари зад гърба на МВР! Излезе голяма тайна за бизнеса му!

Бащата на отвлечения Адриан усилено е започнал да събира пари за откуп. Тони Златков от няколко дни е в транс и само и единственост търи от къде може да прибере голяма сума пари, предават от Телеграф. Инфомрацията е от членове на семейството.

"Тони ще плати каквото му поискат, само да пуснат Адриан. Той е баща и не пожелаваме на нито един родител да му се случи подобно нещо", допълниха близките му.

По отношение на това дали вече са се свързали с похитителите, близките отказват коментар. Антимафиоти отричат да знаят за контакт с похитителите и отбелязват, че Тони Златков отказва да съдейства – криел факти от бизнеса си и от личния си живот. Служители на Софавто гарантират, че Тони Златков е готов да плати какъвто и да е по сума откуп, зад гърба на МВР, само и само да върне детето си.

"Кой ще рискува детето си само , за да се залови дадена група, нормално е да крие от ченгетата", коментираха служители на Златков.

Има две основни версии, по които се работи. Едната е, че Адриан е отвлечен от група, която работи по модела на групата на „Наглите“. Другата версия е за вендета срещу бизнесмена, с цел финансова облага отново. Отхвърлена е версията, че чужденци участват в отвличането.

"Златков води дела с различни клиенти. Всички са проверени, включително и купувачи от Русия, но не са замесени", категорични бяха източници от МВР.

Попаднали са обаче на нещо интересно от две седмици преди отвличането. Златков изкарал на светло половината си богатство чрез сключване на договор за лимузини в шоурума си. От ъндърграунда със сигурност за забелязали, че той притежава коли за близо 10 милиона лева.

"Не е трудно за човек, който разбира, да мине край шоурума и да види бегачките, цените им са ясни, струват милиони. Освен това поне още толкова пари притежава бизнесменът в недвижими имоти, както и семейството му. Светнала е червената лампа на бандитите, че е богат човек", коментираха още спецченгета.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-09-05 17:54:05 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 582 прегледа
Новини: Таткото на отвлечения Адриан – Тони Златков, не държал парите си в брой, а влагал всичко в джипове и лимузини. Информацията е от негови бизнес партньори за Телеграф. "Тони ходи с карти, рядко може да го видите с големи суми пари в портфейла си. Влага абсолютно всичко в колите. Има много пари, това е ясно за всички, но ги върти в лизинги, бартери", допълниха партньорите му. Те са разкри ... още
На: 2017-09-12 12:50:43 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 474 прегледа
Новини: Днес вече говорихме за откриването на отвлечения Адриан и връщането му при неговото семейство. От 24 часа са се сдобили с информация, че подкупът, който е бил платен за Златков-младши е 600 хиляди лева. В събота Тони Златков се качил в една от колите си и след неколкократно сменяне на инструкциите оставил парите в черен сак на магистрала Тракия. През цялото време похитителите са държали връзка с ... още
На: 2017-09-01 10:24:08 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 562 прегледа
Новини: Вероятно вчера разпилените доларови банкноти на пътя на Околовръстното, може да са знак за похитителите и да са свързани с отвличането на 25-годишния Адриан Златков. Напомняме, че вчера доларови банкноти се разлетяха из целия Околовръстен път, а столичани се спираха от автомобилите си, за да ги събират. „МВР категорично заяви, че се е разпилял реквизит на филмова продукция, но така и не сп ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X