Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Без излишен шум: ето какви са руските подводници пето поколение!

До края на есента на разположение на Черноморския флот ще пристигнат шест дизелови електрически подводници проект "Варшавянка", като още шест след няколко години ще получи и Тихоокеанския флот.

Това са съвременните проекти на ВМС за подводници на бъдещето. В сряда, миналата седмица на въоръжение във ВМС на Руската Федерация навлязоха дизел-електрическите подводници по проект "Велики Новгород" 636,3 "Варшавянка".

Церемонията се е провела в Санкт Петербург в "Адмиралтейството Shipyards". По принцип проектът 636.3 е продължение на Съветски проект 636 и 877 "Палтус", като името "Варшавянка" е получил още през далечната 1970г.

Проектът е бил разработен, за да изнасяне към държавите членки на Варшавския договор.

Основното предимство на "Варашавянка" е нейната безшумност. Поради това й качество моряците на НАТО са и дали прякорът "черната дупка". 

Бесшумността й се определя не само от компактните й размери, но и добрата й съвместимост с всякакви силови агрегати и оборудвания.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-10-05 10:39:29 преди: 2 години / 5 гласа / 23 точки / 0 коментара / 3572 прегледа
Технологии: Това е официалното заявление на Юрий Борисов, руският заместник-министър на отбраната. Даден е старт на разработката на проекта на атомна руска подводница от пето поколение. "Ако говорим за новите подводници, то понастоящем е в ход разработката на проект за перспективна атомна подводница от пето поколение, вече е взето решение за нейното създаване", — каза Юрий Борисов. Ще припомним, ... още
На: 2016-04-22 09:31:03 преди: 2 години / 3 гласа / 12 точки / 0 коментара / 1051 прегледа
Геополитика: НАТО и Пентагона са притеснени и с право. Според The New York Times руските подводници патрулират много по-често от преди. Адмирал Марк Фъргюсън, отговарящият за американските ВМС в Африка и Европа, казва, че честотата се повишила с цели 50%. Американците обаче не отчитат факта, че едва ли една подводница ще се рее без причина във водата! Руските зверове са там, защото сигурността на страната им ... още
На: 2016-08-04 10:26:52 преди: 2 години / 6 гласа / 22 точки / 0 коментара / 3193 прегледа
Видео: Много интересен документален филм за руските чудовища, които бродят океаните и моретата и които нямат равни в света. Филмът се казва "Царете на океаните", в който ще видите най-тайните проекти на Русия, а именно подводници четвърто поколение от серия 955 "Борей" и серия 885 "Ясен". Строени са в завода "Севмаш". Вижте и как подводницата се превръща в най-безшумната военна машина на света, и какви ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X