Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Безлов проговори дали Наглите са отвлекли Адриан: МВР мълчи и подготвя нещо ОГРОМНО!

Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията направи смразяващ коментар на отвличането на Адриан Златков. Той направи аналог с отвличането на дъщерята на Брендо. Там се търсеше не финансова нишка, а такава заради дела и свидетелски показания. Това беше преди около 4 години.

Отвличането на Адриан обаче е точно в стил на Наглите. Безлов коментира, че кръжащите суми за платения откуп съответстват точно в техния диапазон.

"Ние можем само да предполагаме какво се е случило при предаването на откупа. Това, че не говорят от МВР дано да значи, че са на път да съобщят нещо важно. Всеки човек, който има деца, започва да се притеснява след случилото се", каза Безлов в "Здравей, България".

"Според мен МВР са постъпили професионално от гледна точка, че не изтече информация за искането на откуп. Тези отвличания имат цикъл - след 3 месеца, след 5 месеца. Избира се жертва и започва да се действа", каза той.

"Ние знаем много малко за комуникацията. Не вярвам на много от казаното от бащата. Той има интерес да не споделя някои неща", добави експертът.

Интересното е, че вече има някои имена, които се спрягат за случилото се. В списъка са и хора, които са от Наглите. Разбира се, всичко е на ниво хипотеза, тъй като има възможност да става на въпрос и за изцяло нова група.

При Наглите имаше около 14-15 души. Някои от тях дори бяха уж само за връзка с главния мозък. Нищо не беше доказано и голяма част от тях дори не бяха задържани, продължи той.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-09-03 14:29:50 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 625 прегледа
Новини: В медиите изтече информация от средите на антимафиотите, по отношение детайлите около отвличането на Адриан Златков. Данните сочат, че то е готвено минимум 3 месеца. Сивото комби „Шкода“ и регистрационните табели били свити последни. Това беше колата, с която бе похитено 25-годишното момче, син на шефа на „Софавто“, предават от Телеграф. Говори се, че колата е открадната ... още
На: 2017-09-01 10:24:08 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 562 прегледа
Новини: Вероятно вчера разпилените доларови банкноти на пътя на Околовръстното, може да са знак за похитителите и да са свързани с отвличането на 25-годишния Адриан Златков. Напомняме, че вчера доларови банкноти се разлетяха из целия Околовръстен път, а столичани се спираха от автомобилите си, за да ги събират. „МВР категорично заяви, че се е разпилял реквизит на филмова продукция, но така и не сп ... още
На: 2017-09-13 18:09:23 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 431 прегледа
Новини: Правителството най-накрая проговори и даде заявка за разкритието на отвличането на Адриан Здравко. Вътрешният министър Валентин Радев е категоричен, че държавата е по-силна и до развръзка ще се стигне. Това бе заявено по време на заседание на Парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред. „Обсъждани са различни планове преди да се знае, че Адриан е отвлечен. Винаги в тези ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X