Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Безобразие! Да платиш по сто лева за нощувка в абсолютна мизерия! ВИДЕО!

Поредните пишман предприемачи, които искат да забогатяват, като предлагат мизерни услуги. Да ти поискат и да заплатиш по 100 лева за нощувка в абсолютна мизерия е повече от наглост.

Това е хотел "Рила" в курорта "Семково", който функционира независимо, че има забрана за експлоатация. За полевите условия там алармира Пламен, който решава да заведе децата си по време на междусрочната ваканция да карат ски за 3 денонощия и заплаща 300 лева.

И така попада в хотела на ужасите. Още със самото пристигане в хотела техните проблеми започнали.

"Леглата бяха без застлани чаршафи и донесоха мокри, които да застелим. Вратата на банята имаше само долна панта, като се държеше само на нея, а децата ми се плашеха тя да не падне. Това беше истински ад", споделя Пламен пред екип на NOVA телевизия.

Веднага са сезирани представители на Здравната инспекция и Комисията за защита на потребителите, но управителят на хотела, който се казва Васил Георгиев Иванов липсва.

Почти месец той не може да бъде открит, а никой от служителите на хотела не иска да съдейства на проверката.

Оказва се, че в хотела има още недоволни и това не е първият път, в който проверяващи установяват нарушения.

От инспекторите стана ясно, че хотелът не е изпълнил необходимите изисквания още при стартирането му.

Освен хотела, проверяващите затварят и басейна. Разминаванията между очаквания и реалност за Пламен и неговото семейство не спират дотук.

Той плаща карта за ски влек, който изобщо не съществува. Сега хотелът е спрян за втори път от експлоатация. На собственика ще бъде възложена максимална глоба до 15 000 лева, стига да бъде намерен.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-08-17 11:48:45 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 614 прегледа
За да спасят сезона, хотелиери по морето вече започнаха да предлагат топ оферти за почивка през месец септември, като цените са далеч по-евтини от предлаганите в южната ни съседка Гърция.  Предприемачите готвят пакетни предложения от по 60 лева за наближаващите на два пъти 4 почивни дни през идния месец. Цените ще са буквално на половина от тези в Гърция, тъй като там през септември месец само за ... още
На: 2016-03-01 15:07:01 преди: 2 години / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 3070 прегледа
Попадна ни поредният асбсурд в България и ние не можем да го подминем с лека ръка. Спешна неотложна помощ в средно статистически град в страната, лекар на смяна – но, забележете не преглежда със здравна каса. Тоест, зле, добре, ако не платиш 40 лева за преглед – умираш! Позната картинка не само за този медицински център, а за стотици такива в България! ВИЖТЕ ВИДЕОТО! ... още
На: 2017-08-13 08:54:28 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 654 прегледа
Такситата по нашето черноморие надминаха всички очаквания, както на местното население, така и на туристите. Жълтите автомобили направо одират всичко живо нуждаещо се от превоз с незаконни тарифи от 5 до 10 лева на километър, както в Слънчев бряг, така и във Варна. Например, превозът от Варна до Златни пясъци струва най-малко 30 лева. В морската столица бакшишите трудно се съгласяват да возят п ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X