Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Клюки

Безобразие! Наглец реши да съсипе кариерата на актриса от сериала София ден и нощ, обявявайки я за измамничка!

От няколко дни из интернет пространството се споделя направен колаж от Стан Паскалев /което не се съмняваме, че това е измислено име, но зад него стои реален човек, който иска да очерни и наклепа поради някаква своя лична причина, напълно неподозиращата актриса Валерия Иванова/. 

В своя колаж наглеца иска да предупреди много хора, че емблематичната актриса Валерия Иванова от сериала София ден и нощ, която играе ролята на бунтарката София дължи пари на много хора. 

Ето, какво пише в колажа:

Пишете ми, ако ви дължи пари правим подписка, защото този човек е безочлив и продължава да краде хората! Ако сте й приятел, познат или сте я наели на работа - ВНИМАВАЙТЕ! 

Взима пари назаем и не връща, краде ако има възможност без да знаете! - Стан Паскалев.

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: Никола На: 2017-07-19 14:19:13 Хaресва ми 2
guest-coment-1024
"Емблематичната актриса"! Тази е толкова актриса, колкото авторът на статията е журналист. Къде е учила, колко роли има? Още малко и ще я сложите до Стоянка Мутафова. Не обиждайте актьорите!
№ 2 Добавен от гост: Градски На: 2017-07-20 04:40:24 Хaресва ми 1
guest-coment-1025
Нищо чудно да го е измамила. Знам я тази! От видин е. Краде от малка!!! Проверявайте си информацията! Тая е голям боклук!
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-06-13 10:35:40 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 878 прегледа
Наглец паркирал на две инвалидни паркоместа и след направена забележка на гражданин, че има два варианта, да извикат полиция или да му залепи стикер: "АЗ СЪМ НАГЛЕЦ...", той се опитал да го изблъска с колата си. В крайна сметка стикера е залапен и е факт, а той най-спокойно го отлепя и хвърля на земята. Споделете, за да видят и неговите деца, какви родители имат. No mersy на простотията! Ето и ... още
На: 2016-12-27 10:09:49 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1523 прегледа
Днес повод за празник и почерпка имат следните рожденици: У нас: Едвин Сугарев, дипломат, политик, поет Д-р Йордан Пелев, управител на УМБАЛ “Софиямед” Лъчезар Никофоров, депутат от АБВ в 43 НС Румен Христов, депутат от Реформаторския блок в 43 НС Христо Порточанов, създател на ФК “Нефтохимик” и носител на златната значка на ФИФА Ясен Тодоров, председател на прокурорската ... още
На: 2017-01-21 16:56:53 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 880 прегледа
Днес повод за празник и черпене имат: У нас: Елжана Попова, актриса Камелия Тодорова, джаз певица и актриса Камен Иванов, член на ВСС, 51 г. Румен Антонов, изобретател в областта на автомобилостроенето. Светлозар Лазаров, бивш главен секретар на МВР Тодор Белчев, бизнесмен, съсобственик на „Технополис“ Христина Христова, бивш председател на партия НДСВ, министър на труда и социалната ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X