Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Култура

БНТ предпримиерно показа българската песен за Детската Евровизия през ноември! ВИЖТЕ ВИДЕО!

БНТ предпремиерно показа песента "Вълшебен ден", която ще представи България на конкурса "Детска Евровизия" 2016. Песента, която ще изпее малката певица Лидия Ганева е послание за световен мир, а не война.

Текста ни връща към надеждата в чудеса и ни напомня, че трябва да се обичаме и да се приемаме такива, каквито сме независимо от своите различия.

За това във видеото участват над 20 деца с различен цвят на кожата, но истински таланти в поприщата, като музика, танцуване и спорт.

Музиката и текста на песента са авторство на певецът, и композитор Владимир Ампов-Графа, който сподели:

"Благодаря за възможността и за поканата, за мен е чест да го направя. С много любов го направих и самата песен се роди от раз".

През юни Лидия Ганева бе избрана да представи България на конкурса "Детска Евровизия" от зрителите.

"Радвам се, че песента ми вече не е тайна, защото преди, когато си вървях по улицата, не можех да си я пея така. Тя ми се забиваше в главата и ми беше много гадно. Но сега ще мога да си я пея от край до край", споделя шармантната малка певица.

Беквокалите за песента са записани от децата на музикалната школа "Арт войс център" в Пловдив, в която пее и малката изпълнителка.

Песенният конкурс "Детска Евровизия" тази година ще се проведе на 20 ноември в малтийската столица Валета.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-10-14 09:36:08 преди: 2 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 237 прегледа
Общество: Много съм тъжен и разочарован да чуя, че България се оттегля от Евровизия. Това беше една от малкото възможности за българските изпълнители. Това написа в Туитър Георги Симеонов, член на групата Equinox, която представи България на Евровизия през 2018 г., съобщава "Труд". Той коментира още, че отказът от участие в конкурса се дължи по-скоро на финансиране, отколкото на представяне. Официалният ... още
На: 2016-02-23 08:17:31 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1764 прегледа
Новини: Когато изкуството е конюнктурно и служи на продажни политици ,то престава да бъде изкуство - та така и с Украйна и изборът й за участие в тазгодишния конкурс на "Евровизия". Страната смята да се яви  с песен за депортирането на кримските татари от Сталин в изпълнение на Джамала, съобщи Би Би Си. Песента започва с изключително мрачно и кърваво описание: „Когато чужденците идват, те идват в д ... още
На: 2015-05-12 19:11:02 преди: 3 години / 4 гласа / 15 точки / 0 коментара / 3205 прегледа
Видео: Вижте една супер готина песен на Петра Матрёничева. Той казва санкции казвате, слушайте какво ще ви кажа аз. Отново много добра и патриотична песен на Петра Матрёничева, която си заслужава всеки да види. Видеото: ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X