Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Бои за коса: 4 професионални съвета как да я изберем

Изборът на добра боя за коса може да бъде (и в повечето случаи наистина е) доста сложен. По тази причина, за да се направи правилно, трябва да се отчетат доста голям брой комплексни фактори, всеки от които има не малко значение.

Важно е да се има предвид и да се отчет мнението на специалистите в областта, но в същото време, то винаги трябва да бъде възможно най-лично съобразено и персонализирано с конкретния човек, който ще ползва боята.

Как да изберем боя за коса

Преди да се спрете на подходящия продукт, трябва да помислите добре, защото никога не е добре да се сменя цвета през кратки интервали от време.

Това може да доведе до силно изтощение на косата, последвано от скубене, изсушаване, накъсване, начупване и други подобни.

Когато вече сте се насочили в определени рамки, можете да свиете избора си допълнително, обръщайки внимание на следните 4 момента:

1. Марката е важна

Изборът на марка е доста сложен. Кат цяло, продуктите могат да се поделят на по-висок и по-нисък клас, като това не е задължително свързано с цената. Можете да попаданете на по-евтини продукти с добро качество и на по-скъпи с ниско, макар че обратното е доста по-вероятно.

Няколко марки са се затвърдили с високото си качество и една от тях е “Agora BBeauty”. Продуктите, които можете да закупите под това име са се затвърдили с високото си качество, а цените им са възможно най-ниски за този клас козметични продукти.

2. Цвета на боята

В избора на цвят, хората често се ръководят от това, което видели при други хора. Така например, може би ви е допаднало как стои цвета на някоя друга жена и сега искате да видите себе си с подобен цвят.

Това, обаче, е голяма грешка. Това дали даден цвят стои добре върху косите на някой, всъщност няма нищо общо с вас.

Трябва да се ръководите от своите черти, от тона на кожата си, от цвета и формата на своите очи, от формата на лицето, от естествения цвят на косата и много други. Изборът на цвят следва да бъде изключително персонализиран и съобразен с вашите особености.

3. Цената - бихте ли рискували красотата си с евтина боя

Боята за коса е нещо, което слагате върху себе си и ще бъде с вас доста време. Образно казано, тя ще е на първа линия при контакта ви с хората от личното и професионално обкръжение.

Ето защо качеството не бива да се поставя под съмнение и изборът по цена не е много удачен. Често именно боята ще е тази, която ще участва в изграждането на първото впечатление за вас.

4. Мнението на специалистите

Независимо от това какво е вашето желание, винаги е добре да чуете какво е мнението на професионалистите. Няма да е лошо да ги изслушате и да видите какво точно те ще ви препоръчат.

Различните марки могат да имат различни предимства при различните типове коса, а фризьорите с повече натрупан опит знаят на къде точно да ви ориентират.

Не забравяйте

След като сте направили своя избор, не бива да забравяте, че промените в цвета трябва да се правят постепенно. Не забравяйте, че плавният преход е гаранция за по-добри резултати, които със сигурност ще ви оставят по-удовлетворени.

loading...
Рейтинг: 4.3 звезди | 3 гласа | 13 точки | 1 ком. | 117 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-07-10 20:09:55 преди: 3 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 891 прегледа
Лайфстайл: Всяка жена обича своята коса. Независимо дали тя е с голяма,средна или къса дължина, косата има нужда от поддръжка и редовно сресване. Но колко от вас обръщат внимание на това каква четка за коса използват? А знаете ли коя е най-подходящата четка за коса за вас и как да я изберете? Четката за коса е един от основните аксесоари, които се използва не само, за да срешите, но и да оформите и да прида ... още
На: 2015-10-05 13:23:05 преди: 3 години / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 3014 прегледа
Видео: Жената във видеото е имала намерение да оправи косата си, но вместо пяната за коса, която използва всеки ден, докопва строителна пяна. Резултатът е направо ужасен. Вижте с каква прическа се е сдобила жената.    ... още
На: 2018-03-09 09:20:00 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2731 прегледа
Клюки: За много жени актрисата Дженифър Анистън има перфектна коса, а прическата й се репликира по целия свят. В момента, а и от години насам, това наистина безсп*рно е така. Но тя обаче не винаги е имала толкова перфектна коса и прическа... Скоро в интернет се появи нейна доста стара снимка, която е правена на дипломирането й. На нея тя е със съвсем различна прическа за бала, с къса, буйна, тъмна коса, ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X