Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Борисов нагло нахока хората: Българи направиха така, че да очернят държавата си по най-гадни начин

Поднасям и аз своите съболезнования към близките на Виктория, изказвам благодарности и към института по психология, ще изпълня института по криминалистика – да го осъвременим, защото ни трябваха повече от 24 часа при сегашните методи. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на извънреден брифинг с вътрешния министър Младен Маринов и главния прокурор Цацаров  да огласят разкрито ли е жестокото престъпление, което разтърси България и света.

Премиерът се обърна и към медиите. "Искам да се обърна към вас като разследващи журналисти и натискът, който бе упражнен върху отговорните органи. Всяко прибързано изговаряне от прокуратурата и МВР, течейки такова разследване може да предизвика укриване на вещи, укриване на извършител и днес нямаше да си говорим, посочи той.

"Благодаря на 3-те германски провинции, защото през цялото време той менеше адреса си. Само че българи направиха така, че да се очернят държавата си по най-гадни начин. Да се радват, че държавата ни влезе в световните медии с убийството. Благодаря на тези, които виждайки работата на отговорните органи.

Той ще бъде разпитан от немски съд, за да бъде екстрадиран. И ние ще предоставим цялата ДНК информация и по неговите дрехи и по дрехите на жертвите.

Разни сини и червени политици се скъсаха да пращат мейли какво се е случило в България. Мигар това не се случва в други страни.

Още в самото начало, когато се знаеше, че има ДНК от извършителя. Целта на един поръчков извършител не си оставя следите.

Да не се обвинява никого без да бъде осъден. Много внимателно съм ги чел всичките. Ще имаме сериозен разговор в ЕНП като отида там, но това е политиката. Много неща бих казал още, но те ще минат добрия тон. Отнасяме се с изключително внимание към всеки сигнал. С нищо не сме заслужили, като държава говоря, да бъдем така охулени, докато работят всички не на 100, а на 1000% На колегата Маринов му казах: „Няма да се връщаш от Русе, нямаш работа в София, докато това не бъде разкрит“ . Дойде си вчера в 2 часа.

Аз много бързо реагирах на сигнала, когато го получих в Ню Йорк. Вие не сте 4-тата, вие сте 1-та власт в момента. Такава свобода, да пишете да предавате по всяка тема, мисля, че е факт./Блиц

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-03-24 15:24:04 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3435 прегледа
Общество: На церемонията по връчването на наградите „Достойните българи на годината“, съучредени от БНТ, присъства Бойко Борисов. Премиерът бе там, за да участва в награждаването. Разбира се от БНТ отразяват събитието. Господари на ефира обаче са гледали живото отразяване на събитието по Канал 3, където един български гражданин прави на пух и прах „некадърният“ Бойко Борисов, койт ... още
На: 2018-07-15 14:14:57 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 237 прегледа
Свят: Будни българи на протест в Лондон зоват народа да се вдигне и да измете мутренското управление на Борисов. Хората викат мафия, Борисов оставака, убийци!  Споделяме видеото да гледате на живо протеста от Лондон! ... още
На: 2016-10-22 12:03:28 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 1722 прегледа
Новини: Изнасяме младите българи в чужбина, а внасяме първобитни талибани. Такава е политиката на антибългарското правителство. В страната ни всеки българин се изучава, придобива квалификации, но държавата не влага нищо да го задържи, а напротив се чуди как да го прогони. Получава се така, че младо семейство българи няма право на безплатно жилище, финансова помощ, безплатно здравеопазване, а на всичкото ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X