Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Бой в БТА заради банките, съдия изпълнителите и монополите! Истински кютек!

В БТА-София се проведе спор на пресконференция за „произвола на съд, частни съдебни изпълнители, банки, лихвари и монополисти”, който се превърна в истински бой.

В началото на събитието от местата за журналисти се намери човек, който започнал да крещи и да обновява говорителите. „Тия членове, дето сега ще се борите предизборно, съм ги спрял тринайсета година”, извика той.

Водещия Ивайло Илиев, представил се като председател на движение „Покана за доброволно изпълнение“ призова да го изгонят. „Какво ще гониш, бе”, отговори му бунтарят, който според организаторите на пресконференцията се казва Чавдар Янев.

Янев се запътил към трибуната викайки „Яде и пи, сега ми се правиш на протестър, нещастник!” Представител на говорителите се опита да го спре, но той скочи към него и ми извика „Не ме блъскай, не ме бутай, бе!”, а след миг му нанесъл няколко юмрука в лицето.

Един от ударите не попада в целта, след което Янев залита. Потърпевшия не отвърна на каноната от удари. Няколко души се намесили и извели Янев навън.

Негова съратничка обяви на микрофона, че Ивайло Илиев е „кредитен милионер, който не иска да си върне дълга”.

Говорителите пък отговориха, че подобно поведение ще върне правата на монополите и ЧСИ.

loading...
Рейтинг: 2 звезди | 2 гласа | 4 точки | 1 ком. | 1454 прочита
Линк:
№ 1 Добавен от гост: очевидец На: 2017-03-22 12:18:34 Хaресва ми
guest-coment-1576
Бях там и видях как на път към трибуната Чавдар Янев беше спрян с ритник на който той отговори с кроше и получи удар в корема.
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-04-21 14:54:34 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 999 прегледа
Новини: Днес пред Би Ти Ви Мая Манолова за пореден път показа колко на сериозно е взела работата си като омбудсман! След като вчера стана ясно, че заедно с КНСБ ще воюват срещу измамните работодатели, днес тя откри и нов фронт за борба. Много сериозно ще се заеме с измамите от типа на „запис на заповед“, заради които много невинни хора бяха разорени. Проблемът идва от членовете 410 и 417 от Г ... още
На: 2016-02-09 16:48:06 преди: 2 години / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 4949 прегледа
Политика: Доган е с над 1 млн. лева, депутат от ДПС – също толкова, съпруга на бивш спортен министър държи 508 хил. евро Ахмед Доган има 1 млн. 359 144 лева депозит в КТБ, а Делян Пеевски – около 20 хиляди лева, влоговете на Вежди Рашидов са 950 хиляди евро и 661 122 лева. Това става ясно от списъка на вложителите в КТБ, заемащи ръководни постове в държавата. Данните бяха разпространени днес от ... още
На: 2018-04-30 17:02:04 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 175 прегледа
Икономика: Българите, работещи в чужбина пращат около 1,2 млрд евро всяка година в България. На баби и дядовци, мъже, жени, деца... роднини и приятели. Но те харчат левчета... Къде се обменят еврата - в банките!!! България всяка година изнася стоки и услуги в евро около 10-12 млрд. Но данъци, осигуровки и заплата са в левчета. на български партньори също се плаща в левчета. Къде се обменят еврата за левчета ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X