Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Бойко Борисов рязко обърна палачинката и остави оставката, за след балотажа!

Премиерът Бойко Борисов се отказа от обещаната оставка, ако кандидатката на ГЕРБ за президент не победи на първия тур на президентските избори.

Цецка Цачева остана втора, а Борисов обяви, че въпросът за оставката ще остане за балотажа. Той обоснова острия завой в позицията, че на неговата партия в класирането и остава по-малко от 1%.

Премиерът категорично заяви, ДПС е с БСП и с тези две партии няма да преговаря за балотаж. С реформаторите - ДА!

"От партиите ГЕРБ се представи най-добре. Всички останали са в коалиции, в инициативни комитети, скрити зад, какво ли не. Ние играхме честно, с наш кандидат. Нека да видим и крайните резултати какви са. От това, което засега дават, разликата е около 1 процент", това заяви току-що премиерът Бойко Борисов.

"Ще изчакаме да видим крайния резултат - с тези думи той даде да се разбере, че оставка ще има, ако се загуби балотажът.  

"Изненадват ме резултатите на реформаторите. Очаквах повече от тях", добави премиерът. "Оттук нататък - мобилизираме се максимум.

 

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-01-28 16:15:09 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 1469 прегледа
Новини: Явно народното недоволство дава ефект. Току що в медийното пространство излезе новината, че премиера Бойко Борисов е поискал оставката на министъра на образованието Тодор Танев. Въпреки изказванията с дистанциране на опозицията от протестите премиера най-после поиска оставката на Тодор Танев в личен разговор. Ще има ли други жерви в министерският съвет с цел да се запази премиера Бойко Борисов на ... още
На: 2016-11-16 09:09:28 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 657 прегледа
Политика: Днес в Народното събрание предстои да бъде гласувана оставката на кабинета на ГЕРБ. Премиерът Бойко Борисов официално депозира оставката на кабинета си в първия работен ден на НС. Причината за оставката е загубата на кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева. ... още
На: 2016-11-09 18:50:34 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 5 коментара / 26975 прегледа
Политика: Бойко Борисов обяви, че неговото правителството е единственото в Европа с над 50% одобрение. Разбираш ли, бил готов да хвърли оставката в неделя, но го помолили от партията да изчака. "Трябваше да помисля повече преди да заложа правителството срещу този избор. Да, грешката е моя", жалва се Боцко. Бойко Борисов призова да се изчака балотажа и тогава да се говори за резултати. Победата на Радев в ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X