Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Бойко Борисов: Ще ставам дядо - най-хубавият ми подарък за Коледа!

И на нашият премиер нищо човешко не му е чуждо. Точно на Бъдни вечер неговата дъщеря Венета го е зарадвала, че ще става дядо. Е, от подобна новина по-хубава няма!

Премиерът Бойко Борисов оповести навръх Бъдни вечер в личния си профил във Фейсбук, че съвсем скоро ще стане дядо. "Най-хубавият подарък за Коледа - съвсем скоро ще бъда дядо. Благодаря ти, Венета", написа премиерът.

Премиерът обяви още, че го е споходил и друг късмет. Паднала му се и парата от питката на Бъдни вечер. Той я показва на снимката с дъщеря си, която скоро ще го дари с внук.

Екипът на Сподели му пожелава да бъде всеотдаен дядо и с радост да се грижи за новото попълнение в отбора /семейството/.

Защото това е истинското човешко щастие, това е смисъла на живота останалото е второстепенно!

Πpипoмнямe, чe чapoвнaтa дъщepя нa пpeмиepa oт гoдини живee и paбoти в CAЩ, a в Бългapия ce вpъщa caмo пo пpaзницитe, зa дa ce види c тaтко cи и цялaтa фaмилия.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-12-24 17:21:33 преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 3564 прегледа
Новини: Коледната нощ е толкова вълшебна с мигащи светлинки, бенгалски огньове, много свещи, голям коледен венец и милиони деца очакващи добрият старец.   Чувам тропат елени по млечния път, сякаш звънчета в снежеца звънят. Дядо Коледа с шейната лети! Дядо Коледа, при нас се поспри! Виждам хиляди светли звезди, вълшебен прашец над света заискри. Дядо Коледа с чувала лети! Дядо Коледа, при нас се по ... още
На: 2016-12-26 11:32:51 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2177 прегледа
Политика: Бойко Борисов за пореден път направи четки на исляма. Това стана по време на церемонията за награждаването му като почетен гражданин на Хитрино. Разибирам, че там хората са мюсюлмани, това грам не ме смущава, но изказването му ме. Причината е просто, че той говори неуместни неща, свързани с един от най-светлите християнски празници. „Аз съм спокоен за България, когато на Коледа, най-хубави ... още
На: 2017-12-12 10:51:25 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 325 прегледа
Забавно: На въпроса на дете,"Дядо Коледа, а ти истински ли си?", Дядо Коледа показа сертификат за завършен курс, справка от НАП, лиценз от министерството на културата и разрешително от столична община. Забавни фрази и разкази из Facebook от нас за вас, за да се смеем заедно в захлас! ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X