Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Бойко Борисов: Загубили сме вчера 50 милиона вчера... ВИДЕО

Бойко Борисов отговаря, има и видео, което е публикувал във фейсбук. Изгледайте го, след като прочетете думите, за да разберете за какво става въпрос ..., дори в такъв трагичен момент всичко беше обърнато в политика.

"Бог да прости капитан Анастасов, познавах го лично, прекрасен пилот. До последно се е борил и е спасил живота на другите двама. Сега ще се видя с Красимир Каракачанов", това заяви премиерът Бойко Борисов, която заедно със столичния кет проверяват строежа на новия лъч на столичното метро.

"Искам да кажа, че в случая сме купили най-добрия хеликоптер. Загубили сме вчера 50 милиона вчера, но и безценния прекрасен живот. Тези пари са колкото коледните добавки на пенсионерите. Когато се появяват такива харчове за отбрана бих попитал господин Румен Радев, това, че единственият неговият шеф - ментор Корнелия Нинова, не подкрепи 2-та% за въоръжаване. Единствените, които не ги подкрепят са БСП.

"Аз й казах публично, че и подкрепя нейната теза, ще излезем от КСНС с тежък конфликт. Вече ще участвам на КСНС само, ако медиите са вътре. Няма да допусна след година две или три да ме скарат със съседна дръжава, защото някой може да реши да си направи евтин пиар. КСНС е единственото място, където управляващите могат да си кажат мнението по всяка тема. От тук нататък моето участие ще бъде свързано само, ако се предава по телевизията, каза Борисов. „Най-добронамерен съм и какво получавам. Вчера си стиснах зъбите и забраних на партията на наглия въпрос на Кутев за моите назначения на кадрите на патриотите да прави трибунка. Вчера Радев отговори ли за съветника си по сигурността, че се е направил на Хитлер. Тогава каза ли, че това е недопустимо. А аз преди още вечерта уволних зам.-министрите. В събота и неделя не се издават укази, но в понеделник ще видим ли указ за отстраняването на този съветник. Ще ви отговоря - не. Вие 10 дни ни съсипахте и ни разкатахте. Трябва ли сега моите да направят нещо. Ковачев, вие ще питате ли ПЕС Хитлер дали може да е вътрешен министър. Зам.-министъра беше свястно момче. Отишъл в музея на Мадам Тюсо и това му изяде главата. Когато хвърляш камъни в стъклената си къща, ще се счупи и твоето прозорче. Излиза, че всеки може да си говори, когато пожелае и да си мисли, че нищо няма да стане”.

„До вчера в парламента се говореше за това. Аз не отговорих, за да не прехвърля в президентската институция проблема. Ако не ме бяхте попитали сега, нямаше да повдигна темата”.

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 ком. | 1714 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-11-11 08:26:41 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1405 прегледа
Бойко Борисов в Тази сутрин по Нова ТВ сподели: "Вчера сме подписали за над 42 милиона лева за нови 10 двигателя, за МиГ - 29, които ще са с огромен ресурс. Сега нашите момчета - летци ще летят смело и спокойно". Относно генерал Радев премиерът допълни, че това, което е искал, като шеф на ВВС винаги е било изпълнено от правителството и като премиер той си е удържал думата. Борисов обясни, че на ... още
На: 2016-11-25 16:54:45 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 7494 прегледа
Вчера Бойко Борисов обяви, че лагера в Харманли е бил създаден по времето, когато ДПС и БСП управляваха. Оказва се, че това е подвеждаща информация. Борисов се направи на добър като обяви, че лесно може да хвърли обвинението върху правителството на Орешарски, но нямало смисъл. Frognews са направили проверка, в която става ясно, че за Харманли е решено да се строи лагер по времето на кабинета Бор ... още
На: 2015-06-04 06:43:14 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1794 прегледа
25 български фирми строили американската база ново село не са си получили парите от САЩ. Сумата която САЩ трябва да изплати на фирмите възлиза на 3 милиона и триста хиляди Евро. С тази информация депутата от Атака Илиан Тодоров застреля премиера Бойко Борисов на блиц конрола вчера. Цецка Цачева се опита да го прекъсва за да помогне на Борисов и донякъде успя, защото той се измъкна с версията, че н ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X