Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Бойко, къде си? В Турция при повече сняг, асфалта е лъснат, при нас 2 преспи са равни на криза! (СНИМКИ и ВИДЕО)

В почивните дни, немалко хора са пътували от България до Турция или от Турция до България. Започваме с факта, че България е страна от ЕС, а Турция не е.

В дните между 30 декември и 2 януари, цяла Бургаска област беше в бедствие. Пътищата блокирани, навсякъде заклещени хора и планини от сняг. Искам да видите какво обаче е било в Турция, която не е в ЕС и е водена от група фанатици.

"На видеото прекрасно се вижда как пътят в Турция е изчистен до асфалт и до страничната бяла линия (и това е по цялото трасе) и отстрани снегът е чисто бял, а в България асфалтът не се вижда и снегът е черен отстрани (това е от мръсната сол, която се използва). Какъв е стандартът някой може ли да каже? Различни ли са? По-голям контрол ли има в Турция? Те ли са в ЕС?

Говорих с много шофьори, думите им бяха: "Ох ... само да се доберем до границата на Турция, от там няма проблем". Така ли трябва да бъде?", пита риторично Димитрина Янева.

Има данни и, че в Турция снегът е бил много повече отколкото в България. "Открийте коя снимка откъм коя страна на КПП-Малко Търново се пада. Разликата във времето между двете снимки е 30 мин. Приятен път в EU", пише ни той и прилага две снимки, показващи състоянието на пътищата в България и Турция.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 3955 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-01-31 16:12:01 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 889 прегледа
Видео: Ето тези машинки могат да влязат в много голяма употреба за почистването на малки улички и тротоарни площи. Вижте няколко робота за почистване на сняг, в едно състезание, което цели да определи най-добрата автономна машина от този тип. Представете си какво ще стане, ако в България имаме такива, ако имаме от асфалта, който сам разтопява снега и леда, ако имаме от роторните снегорини, въобще ако в ... още
На: 2015-05-11 14:29:35 преди: 3 години / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 4073 прегледа
Видео: Абе хора тея как се не научиха, че народа няма какво да яде, а асфалта не става за храна. Еееееее, то бива-бива наглост и нахалство, но като тяхното нийде го няма. Опоскаха държавата взеха маса и дългове сега пак навсякъде се хвалим с келевите пътища построени от дъщерни на герб фирми. Осъзнай се народе, осъзнай се!!! Видеото: ... още
На: 2018-01-13 06:51:53 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 232 прегледа
Времето: Днес времето ще е облачно. С нахлуването на студен въздух, на много места валежът ще е от сняг, в югоизточните райони - дъжд, но и там постепенно ще преминава в сняг. Почти без валежи ще е в югозападните райони на страната, а значителни по количество ще са в планините. Ще бъде ветровито, с умерен и силен североизточен вятър. По планинските проходи има условия за преспи и навявания. Максималните те ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X