Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Забавно

Бойко подава оставка, и той бил ял и пил на една маса с леля Гинка!

Не мога, не издържам повече с лъжите сподели Борисов, и аз ядох и пих от софрата на леля Гинка. Няма да си кривя душата това бяха едни от най-вкусните мезета и сладка уникална ракия лично от запасите на цар Кирчо.

И снощи като си лежах и си мислех за тях и колко хубаво ми беше реших. Няма да лъжа повече, казвам си истината и си заминавам и аз заедно с правителството, а не само Теменужка.

Сподели още Борисов. Той също така каза, че според него и без туй вече нямало да издържи правителството на общественият натиск, то не било конвенции, планини, полицаи и какво ли още не. Само дето още пак не са почнали да се палят пак добави премиера.

На въпрос какво следва сега, премиера отговори:

Ам отговори си ти да, та ева. Сега се махам, тъкмо се стопля ще ходя да видя гларусите по моите магистрали, ще ритам топка и ще се забавлявам с леля Гинка и други приятели, че и бая суджук имам още и на него така трябва да му се обърне внимание!

Всичко в тази публикация е художествена измислица на автора й, представящ новините такива каквито трябва да са, или поне в неговите очи. Надявам се да Ви е било забавно! ;)

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-11-07 08:53:01 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1494 прегледа
Политика: Ще подам оставка, няма да подам оставка ... Цял свят му се смее, само избирателите на ГЕРБ и тези, които са на хранилка около него още стоят и се правят на треснати с мокър парцал. Не е мъжко и достойно дами и господа от ГЕРБ, фалшиви патриоти и какви ли още не. Бойко мъжко е като кажеш нещо да си държиш на думата, и нищо, че Ген. Радев ти плесна такъв шамар, че още не можеш да се освестиш, поне ... още
На: 2017-10-02 09:12:47 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 361 прегледа
Гласът на народа: Така индиректно признава вината си - по-правилно е, ако подава /а не трябва/ оставка с мотива, че е сбъркал с кандидатурата на кмета!!! А и БСП няма да възприеме тази практика с оставките /доста в ГЕРБ - който е сгафил веднага си отива, което е правилно/ - да сте чули и видяли някой от БСП да подаде оставка -дори и Станишев с неговите 11 загуби на избори, не си отиде доброволно!!! Там е интересно ... още
На: 2018-02-23 13:21:43 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 107 прегледа
Политика:  Министърът на енергетиката подаде оставка. Теменужка Петкова заяви, че иска да изчисти името си. Причина за решението й е скандалът около продажбата на ЧЕЗ. Делян Добрев попита: Как фирма с 90 хил. актив купува ЧЕЗ за 300 млн. лв.? "Аз разговарях с премиера и ще депозирам своята оставка, а той ще вземе решение", каза тя в парламента. Сделката за ЧЕЗ остава много коментирана. Ще има ли проверка ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X