Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Бойко: Прегърнах Меркел да й дам кураж

Аз съм оптимист за това, което се случва по време на нашето председателство, източното партньорство да продължи. Това каза Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел.

"Черно море е едно прекрасно място. То може да стане място от което да минават газопроводи, може да има пристанище, може да има бизнес, има огромни възможности", добави премиерът.

"Има възможност да се обучават студенти. За мен е най-важно образованието, даваме възможност максимум студенти да идват да се обучват в България", каза още Борисов.

"На 11 декември имаме среща с Тереза Мей и министри от Великобритания. Надявам се да поддържаме едни добри отношения, нека съм лош песимист в случая, най-добре да си останат в Европейския съюз. Истински се надявам Мишел Барние да успее да си свърши работата.

С Ангела се прегърнахме да й дам кураж, дано състави правителство, защото докато Германия е блокирана, нищо не върви както трябва, каза Борисов.

Източник: kanal3.bg

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-02-14 20:57:06 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 870 прегледа
Политика: Премиерът Бойко Борисов днес по собствена инициатива проведе телефонен разговор с Ангела Меркел. Той запозна канцлера с позицията на България по отношение утрешната среща на Вишеградската четворка! България ще е солидарна към Гърция и ще бъде против изграждането на граница между Македония и Гърция! Борисов подкани ЕС да работи  като едно цяло и да търси общо решение на европейския проблем с имигр ... още
На: 2018-01-17 15:44:00 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 62 прегледа
Новини: Канцлерът на Германия Ангела Меркел ще бъде на работно посещение в столицата София съвсем скроро - в събота, на 20 януари. Тя ще пристигне в българската столица, след като прие покана от министър-председателя на страната Бойко Борисов. При срещата си двамата ще обсъдят приоритетите на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, а също така и актуални политически теми. Ден по-рано п ... още
На: 2018-01-20 09:40:54 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1132 прегледа
Политика: Германският канцлер Ангела Меркел идва днес в София по покана на българския премиер Бойко Борисов. Двамата най-дълго управлявали лидери в Европа ще обсъдят най-вече българското председателство на Съвета на ЕС. Това е второто посещение на Меркел у нас в качеството й на канцлер. Тя беше в България и през 2010-а година, когато получи Орден Стара планина. За визитата й в събота се разбра изненадващо ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X