Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Забавно

Британец узна истиннската цена на жена си, след като я обяви на търг!

Британец предложи в Ebay.com съпругата си на търг и остана изумен, когато цената на съпругата му достига 65,000 паунда, което надвишава средната стойност на автомобил - марка Jaguar, пише вестник The Daily Mail.

В обявата на Саймън O'Kane има изписани предимствата и недостатъците на съпругата му. Текстът наподява обява на употребяван автомобил.

Например, в списъка за добродетели на жена той е написал:

"Добре изглежда, боята върху бодито е добре запазена. Относно другите предимства на съпругата си Кейн написал, "готви отлично".

В недостатъци на съпругата си, британецът е споделил, че "често произвежда звук, който не може да бъде отстранен, освен ако не й купите необходимите аксесоари."

И "понякога в резултат на нейното готвене, може да попаднете в болница".

Като цяло, "това не е лош модел, който може да е полезен за се някои щастливци". Накрая добавя, че "стоката не може да бъде върната".

Причината за продажбата на съпругата му, е, че тя не показва достатъчно съчувствие, когато той се прибира и постоянно има оплаквания от здравословни проблеми.

В последствие той получил много интересни предложения.

Например, един от потребителите му предложил камила си в замяна на неговата съпруга.

Съпругата му отначало била много ядосана, когато видяля, че той я продава.

Но, след това реагирала с чувство за хумор, защото това не бил първият път, когато съпругът й организира подобни прояви.

Тя заявила пред репортери, че той ще си плати затова, като й купи чисто нова луксозна чанта.

За съжаление, обявата вече е свалена от сайта, но медиите са успели да й направят скрийн шот. 

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-08-06 15:29:42 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4583 прегледа
Новини: Поляк на 30 години отвлече великобританска моделка, за да я продаде на търг за се*с робини. Информацията е на телевизия TG24COM. Тя е на 20 години, името и е запазено в тайна. На 11 юли пристига в Милано за фотосесия, която поляка Лукаш Херба поръчал. Когато пристигнала в студиото, той я упоил, вързал я, сложил я куфар и я откарал в скривалището си. След това я обявил за продажба на цена от 300 0 ... още
На: 2015-12-05 11:28:03 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2275 прегледа
Новини: Майката на Константинос Ерик Скарфилд каза, че синът и подкрепял решението за провеждане въздушни удари на коалиционите ВВС и бил разочарован от апатията на Британското правителството. Тя също ги подкрепя, въпреки че синът и стана първият британец, който е загинал в Сирия. Константинос Ерик Скарфилд, който се сражавал заедно с кюрдите е бивш военнослужещ от британския кралски военноморски флот. То ... още
На: 2017-02-19 16:53:07 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3227 прегледа
Новини: Приходната агенция в Бургас прави тотална ликвидация и тотално отвя останалите регионални агенции на НАП по продажба на конфискувани вещи. Те буквално са пуснали за продан компютри, мобилни телефони и други неща за жълти стотинки. Конфискуваните по време на митнически нарушения и престъпления предмети са обявени на търг с невероятно ниски начални цени. От 22 до 24 февруари могат да се направят о ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X