Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Британската полиция погна 12-годишно момиче жертва на педофил, докато той се разхожда свободен!

Майка на 12-годишно момиченце, което е станало жертва на интернет педофилия, разказа бруталната история пред вестник Мирър. Срещу детето и е започнато разследване от полицията. Срещу педофилът няма повдигнати обвинения.

Той е принудил детето да изпрати свои голи снимки. С всеки изминал ден искал все по-откровени снимки. В един момент тя спряла контакта си с него. Майката е открила кореспонденцията им в Инстаграм и се е обърнала към полицията и службата за закрила на децата.

В резултат на това обаче започнали разследване на поведението на жертвата, а полицията въобще не се поинтересувала от действията на перверзника.

"Тя е много разстроена, изплашена и не знае какво предстои. А аз задавам въпроса: права ли съм била, като съм се обърнала в полицията", споделя майката на жертвата.

Служител на СЕОР - организация за защита на децата в интернет - е предупредил майката, че момичето е застрашено от углавно преследване.

"Разбираме, че детето е изпратило свои снимки на друг човек. Но създаването и разпространението на подобни снимки е незаконно, дори и да е извършено от самото дете", каза представител на националната агенция за борба с престъпността.

"Дъщеря ми е жертва, но сега се оказва престъпник. В резултат другите родители просто няма да се обръщат към полицията", казва майката.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 792 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-02-15 06:58:27 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 962 прегледа
Новини: Съд в Берлин разгледа дело срещу пакистански бежанец, който е изнасилил шест годишно момиченце в лагер за мигранти и му постанови 20 месеца условна присъда. И това, след като бащата на малкото момиче се опитал да отмъсти за дъщеря си е бил прострелян от немската полиция. По втория случай полицейските служители все още водят разследване. А, пакистанецът в момента се бои за живота си и има намерени ... още
На: 2016-11-14 14:41:22 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 4246 прегледа
Новини: Педофил е изпратил снимка от банята си на тийнейджърка, или поне така си помислил. Оказва се, че попаднал на ловци на педофили в интернет. Джеймс Хансън, на 37 години, си мислел, че говори с 14-годишна на име Ели. Той поискал от нея да правят виртуален се*с, по време на който тя да се самозадоволява. Жененият мъж написал „Може ли да те попитам да се докосваш сега, по интимните части“, ... още
На: 2018-06-11 15:38:50 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 5032 прегледа
Криминални: Полицията в Бургас арестува истински изрод, за което разбираме от ОП в Бургас. От там искат постоянно задържане под стража на 65-годишния Иван Михалев. От няколко години той живее в Бургас, но родом е от село Блатец, Сливен. Оказва се, че на 7 юни той е блудствал с 11-годишно момиче от Меден Рудник. На другия ден го хващат, след като родителите на пострадалото дете подават сигнал, пишат от Флагма ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X