Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

Британски политик разкри брутална кастова схема, в която деца стават се*с роби и ги карат да се...

Дженифър Блейк, бивш съветник на външното министерство на Великобритания, разкри чудовищни престъпления на британски банди, които правят се*с роби от деца, предават от Мирър.

Тя участва в благотворителна организация, към която са се обърнали няколко момичета на възраст от 12 и 13 години. Тя разказали за ужасните преживявания. Става на въпрос за група от банди, опериращи в „кастова“ система. Разделят децата на категории, което определя какви отговорности и позиции ще имат. Най-ниската категория трябва да правят се*с с 10 човека от бандата едновременно.

"Те разказват как мъжете се строявали в редица. Момичето прави се*с с един. После преминава към друг и така докато се изредят всичките", свидетелства Блейк.

След този брутален тест, на момичетата се дава „шанс“ да преминат към следващата категория, в която задоволяват само основния си „любовник“ и някои от приятелите му. Издигайки се в йерархията те стават „приятелки“, което им носи привилегии. Ако някое момиче забременее, то бива прогонено от бандата.

Освен да са робини с телата си, те трябва да съхраняват на*котици и оръ*ия на бандата. Момичетата биват омайвани от блясъка на гангстерския живот, но след това виждат истинското му лице. Последният случай, при който нещата излизат от контрол е от преди седмици в Северен Лондон. 17-годишно момиче на име Таниша е намерена мъртва.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 300 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-03-04 18:36:54 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1136 прегледа
Новини: Терористите на ДАЕШ много активно продават заловени жения и деца от Язидски произход в чужбина, като се*с роби. Информацията е на кюрдската мрежа Рудав. Михема Халил, кмет на иракския град Синджар, казва, че терористите продават жените затворници в Пакистан, Афганистан и Либия, някои от купувачите били Чеченци. „Все още не можем да открием как тези жени са взимани от Ирак и Сирия, най-веро ... още
На: 2017-11-07 16:50:15 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 247 прегледа
Новини: В последните дни немалко се говори за Карл Сарджант. Той е британски политик, който преди няколко дни подаде оставка от министерската си позиция. Причината са обвинения срещу него за неправомерно поведение. Той е открит мъртъв. Полицията в Северен Уелс работи по версията, че той се е самоубил. Открит е малко преди обед. Бившият министър от Уелс не само подаде оставка на 3 ноември, но е изключени ... още
На: 2016-10-06 10:35:56 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 962 прегледа
Новини: Уплашена жена се изръси с 20 000 лева, за да помогне на мними полицаи да хванат телефонни измамници. Мнимите полицаи са използвали брутална схема и дори са заплашвали набелязаните жертви. "Съдействието" на 64-годишната Аления Вълкова и мъжа й коства на семейството спестявания в размер на 20 000 лева. Интересното в случая е, че престъпниците са разполагали с подробности за жертвите, знаели са същ ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X