Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Брутална простотия в училище! Момиче в 8 клас направи шпагат, а друго се заигра със...

Искам да ви разкажа за поредното безумие, което се е случило в родно училище – НХГ – Благоевград. Главно лице в инцидента е осмокласника. След брутален шпагат между два чина се наложи Бърза помощ да влезе в училището.

Станало е вчера, в едно от междучасието, когато момичето е решило да демонстрира своята гъвкавост. Тя стояла в тази поза около минута, когато друга ученичка се приближила до нея и я ударила с коляно в слабините, при което момичето слиза от чина. Почувствала голяма болка, свила се на топка.

Децата викнали медицинската сестра, след това са пристигнали и медиците. Ето какво казва директорът на училището М. Митов.

„Съобщиха ми за случая, директорът се обади, след което написа и доклад. Това, което знам, е, че ученичката направила шпагат, имало е съприкосновение и с друго момиче. Изпратил съм експерт от управлението на място”, коментира началникът на РУО, а вчера за изясняване на случая в НХГ бе старши експертът по организация на средното образование Людмила Цикловска.

Прегледани са записи от камерите в стаята, момичето прави загрявка, прави фигурата, след което другото момиче е удря.

“Ето това е целият случай, няма кървища, боеве…”, заяви М. Митов

„И сега какво се получи. След цялото това преекспониране на случая стана така, че уж пострадалата ученичка днес е на училище, а другото момиче се притесни и не дойде“, заключи Марин Митов.

Момичето е прегледано и всичко е наред с нея.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 9924 прочита
Линк:
№ 1 Добавен от гост: На: 2018-01-16 15:19:23 Хaресва ми
guest-coment-2444
Много неадекватен директор .... Явно трябва да има кървища, зрелища ....
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-09-16 08:53:42 преди: 2 години / 5 гласа / 19 точки / 3 коментара / 50450 прегледа
Новини: Има развитие по случая с клипа, който вчера взриви мрежата, и в който се вижда как две момичета от шести клас бият и унижават друго момиче. Потресът е на макс! Всеки се пита, докъде стигнаха децата ни и има ли още накъде да потъват? Тина Ивайлова от Нова успя да направи контакт с родителите на две от децата в клипа, които са участвали в унижението. Ето какво казва майката на едно от децата: & ... още
На: 2017-04-27 16:18:46 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 760 прегледа
Гласът на народа: Наскоро медиите гръмнаха с поредния случай на детско насилие в училище. Ще припомним, че това беше случаят с Гери, заснето на видео как е ритано и бито в главата и корема от маскирани ученици от училището, в което учи детето. Истински ужас и отврат би изпитал всеки човек изпълнен с малко достойнство. Тук обаче ще стане дума за нещо хубаво. Гери от Ямбол напусна своето училище, в което бе малтрети ... още
На: 2017-08-01 13:26:32 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 10522 прегледа
Новини: Момиче на 12 години от Стара Загора стана майка след бурна любовна среща с 16-годишен тийнейджър на чаршаф върху полянка в двора на ОУ Стефан Караджа, предават от Телеграф. Ромските Ромео и Жулиета от квартал Лозенец направили това в октомврийска нощ през 2015 година. Разбираме за това от съдебното дело в районния съд на Стара Загора, където младия татко, който сега е в 12 клас, получи 8 месеца у ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X